Mozna by nekdo mohl shrnout, jake novinky se chystaji, ja si vzpomenu jen na par:
Specialni lokace pro krafteni itemu - Prijde mi zbytecny protahovat uz tak dost nudnou a monotonni cast hry. Chapu, ze chteji regulovat pocet itemu ve hre, ale asi nechapou, ze at udelaji cokoliv, PVP gangy budou mit vzdy hromady toho nejlepsiho stuffu. Akorat tim omezuji jednotlivce a male gangy. A pokud chteji podporit potycky nezi hraci na mistech, kde se tezi/vyrabi, at si uvedomi, jak to ted vypada v dolech. 90% chodi do dolu jen s kladivem, protoze nema smysl tam ztratit natezene veci a k tomu jeste zbroj a zbran, kterou bych si tam bral na obranu proti PKckum. To same dopadne s tema lokacema na vyrobu, spousta lidi tam bude chodit jen s materialem na vyrobu, takze to bude raj pro PKcka a frustrace pro bezne hrace. A neplati to jen pro samostatne hrajici hrace, prece jen kdyz chci vyrobit treba 300 AP munice (nevim, kolik presne se da vycraftit za hodinu bez pouziti triku, ktery bude predpokladam opraven, ale o moc vic to asi nebude), tak nebudu burcovat cely gang, at me jde chranit, zatimco to budu vyrabet.
Drogy - Osobne tady nevidim moc problem. Bude mnohem vetsi vyzva vymyslet powerbuild (i kdyz po nejaky chvili se to zas ustali na par nejlepsich buildech, ale aspon to objevovani, co je nej, bude na nejakou dobu sranda) - nebude uz mozne mit 3 bursty najednou ani 2 vystrely ze sniperky najednou. Je samozrejme otazka, co to udela s vybalancovanim BG vs. sniper, ktere mi ted prislo docela v pohode, ale vzhledem k tomu, ze je to omezeni pro obe tridy, mohlo by to byt zase jakz takz vyvazene. Co se mi moc nelibi je, ze treba jet nerfnuli az moc a nebude moc pouzitelny, narozdil od psycha, ktere se zda byt zas mozna az moc dobre (a dokonce si umim prestavit pouziti treba na laseroveho snipera, zatimco do ted bylo psycho pro snipery zapovezene), ale jejich vybalancovani jeste muze byt predmetem dalsich updatu hry nekdy v budoucnosti, tak bych to tolik neresil.
Nerf fast shotu - Vicemene nic spatneho, spolu se zmenou drog to omezi big guny na dva bursty v kuse, coz jsem okomentoval vyse.