Other > Československé fórum
ÄŒesko-Slovenská věštÃrna !
Sius:
NehodnoÅ¥ dne pÅ™ed veÄerem. Já se na update těšÃm, protože si furt opakuju, že nudnÄ›jšà to už udÄ›lat nemůžou, takže z tadyma můžeme jÃt jenom k lepÅ¡Ãmu.
RestarT:
Å ak Å™Ãkám:
--- Quote from: RestarT on August 19, 2010, 11:09:02 AM ---KaždopádnÄ› uvidÃme jak to bude vypadat...
--- End quote ---
Mayck:
Já osobnÄ› doufám, že nÄ›co udÄ›laj s výbuÅ¡ninami, který jsou v poslednÃch dvou érách úplnÄ› k niÄemu, kromÄ› suicide bombingu - dynamit je narozdÃl od C4ky v pvp naprosto nepoužitelný (ale je pravda, že s C4kou by staÄilo podminovat mÃsto, kde se kempà pÅ™i TC [a tak by to bylo dost overpowered]) a zázraÄná detekce NPCÄek, který vždycky vidà jak se položà dynamit na zem, dotyÄnýho zastÅ™elej, ale pÅ™esto nejsou schopný ten dynamit sebrat (kam se podÄ›la logika?), ale docela oceňuju, že se nejde relognout dokud tiká ÄasovaÄ na nastavenym dynamitu (alespoň nejde trollit s altama)
Na ten wipe a rebalance zbranà jsem zvÄ›davej... snad s tim, že se nerfnou BigGuns, bude alespoň plamenomet použitelný na nÄ›co jinýho než expenÃ.
Jelikož skoro z každým wipem přijde překopánà celýho systému a změny se skoro vůbec nehlásà předem, tak nemám tušenà kam to směřuje, každá éra směřuje jinam...
Enzo:
popravdÄ› tohle je podle mÄ› jeden z tÄ›ch inteligentnÄ›jÅ¡Ãch kroků co admini za poslednà dobu udÄ›lali... pokud nÄ›kdo použÃvá aimboty a jiný "veselý" záležitosti - a nebudeme si namlouvat, že tyhle vÄ›ci nikdo ze zabanovaných nepoužÃval (zažil jsem nÄ›kolikrát dialogy i pÅ™Ãmo v NCR, kde si lidi pochvalovali jak je ten novej aimbot super, aÅ¥ už cizinci nebo ÄŒeÅ¡i) - tak si ten ban zasloužil... je pravda, že to nejspÃÅ¡ mohl schytat i nÄ›kdo "nevinnej", ale nikdy se nic nepovede na 100% a každej kdo použÃvá jakejkoli pÅ™Ãdavnej program, kterej mu hru usnadňuje oproti jiným hráÄům, musà poÄÃtat s tÃm, že si tÃm vysloužà banánek...
Hysterie, kterou okolo toho spousta lidà rozpoutává je spÃÅ¡ zábavná... skoro mám chuÅ¥ založit vlákno "Dont whine, wasteland is harsh" :D
Hololasima:
--- Quote from: Enzo on August 20, 2010, 08:39:16 PM ---popravdÄ› tohle je podle mÄ› jeden z tÄ›ch inteligentnÄ›jÅ¡Ãch kroků co admini za poslednà dobu udÄ›lali... pokud nÄ›kdo použÃvá aimboty a jiný "veselý" záležitosti - a nebudeme si namlouvat, že tyhle vÄ›ci nikdo ze zabanovaných nepoužÃval (zažil jsem nÄ›kolikrát dialogy i pÅ™Ãmo v NCR, kde si lidi pochvalovali jak je ten novej aimbot super, aÅ¥ už cizinci nebo ÄŒeÅ¡i) - tak si ten ban zasloužil... je pravda, že to nejspÃÅ¡ mohl schytat i nÄ›kdo "nevinnej", ale nikdy se nic nepovede na 100% a každej kdo použÃvá jakejkoli pÅ™Ãdavnej program, kterej mu hru usnadňuje oproti jiným hráÄům, musà poÄÃtat s tÃm, že si tÃm vysloužà banánek...
Hysterie, kterou okolo toho spousta lidà rozpoutává je spÃÅ¡ zábavná... skoro mám chuÅ¥ založit vlákno "Dont whine, wasteland is harsh" :D
--- End quote ---
A vidÃÅ¡, mÄ› zase serou lidi co Å™Ãkaj "Co jste Äekali, vy jste ale hloupy, umÅ™i ty hnusnej citere". MyslÃÅ¡ že ty lidi jsou tak blbà a myslel si že jsou fakt nevinný ? Sorry asi ne.
MÄ› to tÅ™eba nijak nevadà ikdyž mám vÅ¡echny chary pryÄ.
Jen chci vidÄ›t jak si to povÃme až to Aimovánà bude ve hÅ™e jako feature, budeÅ¡ ÄÃter nebo nebudeÅ¡ ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version