Other > Československé fórum

Česko-Slovenská věštírna !

<< < (3/7) > >>

Sius:
Nehodnoť dne před večerem. Já se na update těším, protože si furt opakuju, že nudnější to už udělat nemůžou, takže z tadyma můžeme jít jenom k lepšímu.

RestarT:
Šak říkám:
--- Quote from: RestarT on August 19, 2010, 11:09:02 am ---Každopádně uvidíme jak to bude vypadat...

--- End quote ---

Mayck:
Já osobně doufám, že něco udělaj s výbušninami, který jsou v posledních dvou érách úplně k ničemu, kromě suicide bombingu - dynamit  je narozdíl od C4ky v pvp naprosto nepoužitelný (ale je pravda, že s C4kou by stačilo podminovat místo, kde se kempí při TC [a tak by to bylo dost overpowered]) a zázračná detekce NPCček, který vždycky vidí jak se položí dynamit na zem, dotyčnýho zastřelej, ale přesto nejsou schopný ten dynamit sebrat (kam se poděla logika?), ale docela oceňuju, že se nejde relognout dokud tiká časovač na nastavenym dynamitu (alespoň nejde trollit s altama)

Na ten wipe a rebalance zbraní jsem zvědavej... snad s tim, že se nerfnou BigGuns, bude alespoň plamenomet použitelný na něco jinýho než expení.

Jelikož skoro z každým wipem přijde překopání celýho systému a změny se skoro vůbec nehlásí předem, tak nemám tušení kam to směřuje, každá éra směřuje jinam...

Enzo:
popravdě tohle je podle mě jeden z těch inteligentnějších kroků co admini za poslední dobu udělali... pokud někdo používá aimboty a jiný "veselý" záležitosti - a nebudeme si namlouvat, že tyhle věci nikdo ze zabanovaných nepoužíval (zažil jsem několikrát dialogy i přímo v NCR, kde si lidi pochvalovali jak je ten novej aimbot super, ať už cizinci nebo Češi) - tak si ten ban zasloužil... je pravda, že to nejspíš mohl schytat i někdo "nevinnej", ale nikdy se nic nepovede na 100% a každej kdo používá jakejkoli přídavnej program, kterej mu hru usnadňuje oproti jiným hráčům, musí počítat s tím, že si tím vyslouží banánek...
Hysterie, kterou okolo toho spousta lidí rozpoutává je spíš zábavná... skoro mám chuť založit vlákno "Dont whine, wasteland is harsh" :D

Hololasima:

--- Quote from: Enzo on August 20, 2010, 08:39:16 pm ---popravdě tohle je podle mě jeden z těch inteligentnějších kroků co admini za poslední dobu udělali... pokud někdo používá aimboty a jiný "veselý" záležitosti - a nebudeme si namlouvat, že tyhle věci nikdo ze zabanovaných nepoužíval (zažil jsem několikrát dialogy i přímo v NCR, kde si lidi pochvalovali jak je ten novej aimbot super, ať už cizinci nebo Češi) - tak si ten ban zasloužil... je pravda, že to nejspíš mohl schytat i někdo "nevinnej", ale nikdy se nic nepovede na 100% a každej kdo používá jakejkoli přídavnej program, kterej mu hru usnadňuje oproti jiným hráčům, musí počítat s tím, že si tím vyslouží banánek...
Hysterie, kterou okolo toho spousta lidí rozpoutává je spíš zábavná... skoro mám chuť založit vlákno "Dont whine, wasteland is harsh" :D

--- End quote ---

A vidíš, mě zase serou lidi co říkaj "Co jste čekali, vy jste ale hloupy, umři ty hnusnej citere". Myslíš že ty lidi jsou tak blbí a myslel si že jsou fakt nevinný ? Sorry asi ne.
Mě to třeba nijak nevadí ikdyž mám všechny chary pryč.
Jen chci vidět jak si to povíme až to Aimování bude ve hře jako feature, budeš číter nebo nebudeš ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version