fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 12:13:31 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 [2]

Author Topic: Players Event - Gangi Nowego Reno  (Read 6681 times)

jan0s1k

• If it bleeds we can kill it...
    • Chosen Soldiers
Re: Players Event - Gangi Nowego Reno
« Reply #15 on: August 15, 2010, 10:13:48 pm »

Pierw zabiliśmy jakiegoś Kamilo, potem Muchomor wpadł z granatami :P

Jan0s1k, do ochrony można zaliczyć mnie, Manero, Wichure i Ciebie  ;)
Chyba tylko Nasza 4 miała broń palną.

mnie do ochrony zaliczyc niemozna bo mam 35 hp ^^ ja to conajwyzej zeby strzelic i nabic batle bo mam 10 perp

event fail tym razem przez jakiś pojebów pokroju muchomora i kamilo.pl (to ta sama osoba na fast relogu/dual logu bodajze)

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #16 on: August 16, 2010, 02:17:32 am »

Improwizowane eventy są niekoniecznie bezbłędne logistycznie, ale bywają zabawne. Ten tutaj nie udał się kompletnie, głównie ze względu na brak czasu na przygotowanie wszystkiego jak należy (Vord, ojciec dyrektor tematu, nie mógł dziś zaszczycić nas swą obecnością, więc SMSem przekazał berło mnie - efekt widzieli wszyscy obecni, a zaprawdę powiadam, było to żałosne).
Ogłaszane publicznie improwizowane eventy mają jeszcze jedną zabawną cechę - znajdzie się co najmniej jeden łoniakojad, który wprawdzie nie ma pojęcia, o co chodzi i co to za nuby się tam krzątają, ale profilaktycznie puści rakietę, serię albo granata. Dlatego nawet, jak coś wesołego się gdzieś odbywa, założę się o wszystkie kwiatki ze swojego namiotu, że uczestnicy siedzą cicho.
Nie biegaj za stadem.

manero

• FO:Reloaded
« Reply #17 on: August 16, 2010, 12:16:26 pm »

Ciężko chronić uczestników przed ich własnymi kolegami. Najpierw z nimi gadacie jak gdyby nigdy nic, a chwile później Kamilo.pl wysuwa serie w Janosika albo innego Mordino. Ta sama sytuacja dotyczyła Tankgirl. Osoba która jestem pewien, że swego czasu była regularnie obecna podczas ustawiania karawan - pułapek przez gang SQ. Nie będę strzelał on sight do waszych znajomych, nawet jeśli jeden jest głupszy od drugiego, bo nie wiem czy aby nie przyszedł uczestniczyć w evencie.
« Last Edit: August 16, 2010, 02:46:47 pm by manero »

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #18 on: August 16, 2010, 12:35:08 pm »

A potem płacz, że nic się nie dzieje.
No cóż, oprócz Cannonballa, którego popsuć przeciętnemu idiocie będzie trudno, nie wydaje mi się, żebyśmy coś jeszcze ogłosili. Wracamy do metod konspiracyjnych :>
Nie biegaj za stadem.

« Reply #19 on: August 16, 2010, 01:48:20 pm »

A potem płacz, że nic się nie dzieje.
No cóż, oprócz Cannonballa, którego popsuć przeciętnemu idiocie będzie trudno, nie wydaje mi się, żebyśmy coś jeszcze ogłosili. Wracamy do metod konspiracyjnych :>
Czyli ze sprawdzonymi i w miarę porządnymi ludźmi- aka bez idiotów

Co do ataku- typowe, za dużo dzieciaków tu gra, a sytuacja się nie zmieni dopóki nie wyjdzie sdk. Dla większości to jest tibia w wydaniu falloutowym, czyli tłuczenie do wszystkiego co się rusza i retardzkie pvp 30 na 1 ew. gość z combat armor do bluesuita jaki to nie pro.
Polskie Pustkowia http://forum.newfmc.pl
« Reply #20 on: August 25, 2010, 09:49:17 am »

Ciężko chronić uczestników przed ich własnymi kolegami. Najpierw z nimi gadacie jak gdyby nigdy nic, a chwile później Kamilo.pl wysuwa serie w Janosika albo innego Mordino. Ta sama sytuacja dotyczyła Tankgirl. Osoba która jestem pewien, że swego czasu była regularnie obecna podczas ustawiania karawan - pułapek przez gang SQ. Nie będę strzelał on sight do waszych znajomych, nawet jeśli jeden jest głupszy od drugiego, bo nie wiem czy aby nie przyszedł uczestniczyć w evencie.

Przepraszam :D. Tankgirl to mój alt. Myślałem, że to wrogowie. Opanowałem się dopiero jak zobaczyłem Wichurę.

jan0s1k

• If it bleeds we can kill it...
    • Chosen Soldiers
« Reply #21 on: August 25, 2010, 10:05:35 am »

Przepraszam :D. Tankgirl to mój alt. Myślałem, że to wrogowie. Opanowałem się dopiero jak zobaczyłem Wichurę.
;p ale wszystko dobrze sie skonczylo bo mialem respawn przy reno ^^
no prawie wszystko (bo ten muchomor zepsuł na koncu wszystko ;p)

KerUr

• Jestem roztańczonym pyłem tego świata! - Tyler Dur
« Reply #22 on: August 25, 2010, 05:51:23 pm »

no w sumie event zdechł - czemu ? no cóż moze dlatego ze jak nie jesteś PvP lub PK to nie masz prawa bawic sie inaczej

BTW a tak kretyńskiego tłumaczenia Santa, ze niby wrogowie- z tego co pamiętam to mnie pierwszego potraktowałeś mingunem pomimo ze postac jest hth , to chyba jeszcze na tym forum nie słyszałem
« Last Edit: August 25, 2010, 06:05:18 pm by KerUr »
Mania prześladowcza Wichury  ?
Przejdzie coś takiego ?
Jeśli masz jakiś problem do mnie zapraszam na PW, nie śmieć forum
Pages: 1 [2]

Page created in 0.195 seconds with 22 queries.