Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Fever:
zgadza sie był wipe
Parano:
WIPE - 25.03.2010
Zaczynamy na nowo walkę o przetrwanie. Łatwo nie będzie.
Pierwsze spostrzeżenia:
- pojawiły się klimatyczne lokacje kopalniane, w których teraz wydobywa się minerały i rudę (jednym uderzeniem młota otrzymamy tylko dwie skałki, można kopać aż do zmęczenia - skumulowania 20 minut)
- zniknęły kubły z miast, teraz junk znajdujemy na losowych lokacjach w obszarach pozamiejskich - na terenach zabudowanych
- na pustyni pojawiły się nowe robaki i zmienione szczury (3d... może kwestia przyzwyczajenia)
- nie do przyjęcia jest póki co brak możliwości używania First Aid i Doctor w czasie walki turowej...
Tyle na gorąco. Jest ciężko, jest klimatycznie. Sporo ciekawych zmian. Oczywiście wiele można wyczytać z changeloga ale praktyczne komentarze mile widziane.
Kharaam:
2 grosze od mnie:
-drzewa do ścinania tylko poza miastem
-w kopalniach zasoby mogą się skończyć (natrafiłem na takie minerals, że jak kliknąłem było "resources depleted")
-FA i DOC ma dłuższe CD, co więcej FA powoduje stan Weakened
-składniki do craftingu się pozmieniały- np. 50 12. Gauge to teraz 6 gunpowderu i 1 metal part
-polecam poczytać changeloga bo jest tam sporo
manero:
Czy gdzieś jest jakaś tabelka kraftera, czyli co i do czego? Poza tym czy zmieniono coś w wymaganiach profesji?
Gacek:
Dobra to ja mam pytanie. Czy jesli przechodzicie z jednego kranca mapy na drugi dla przykladu z Den do Hub to podczas drogi odslania wam sie cala mapa dookola ? U mnie to wyglada tak,ze pierwsze 6 kratek mapa odslania sie tak jak nalezy ale kolejne to jest tzw black point czyli czerwona kropka na czarnym tle, zero miast, mapy otoczenia... Moge miec jakie anomalie z laczem ale bez przesady.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version