Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (24/102) > >>

AmneziaHaze:
nie narzekam na grę, narzekałem troche w okresie 3 tyg przed i po wipie, tylko ze wtedy po prostu dalem sobie z tym spokoj. gdy zaczalem spowrotem zmienilem podejscie do tej gry i sposob rozgrywki. to kłamstwo, że jest gorzej po wipe, tak samo denerwują mnie najbardziej typy, ktorzy grają w FO na wzor F3 i myślą, że cokolwiek wiedzą, rozumieją.. tyle.

macie nowe encountery i wrocily karawany strzelajcie sobie do woli i zamiast strugac wazniakow lub wielce zawiedzionych zasugerujcie cos ciekawszego. macie dział od tego. developerzy też czesto mieszają i są uparci, ale widac mają jakis powod, czy budowanie trzonu sie sprawdzi, czas pokaze, oby tak dalej, bo wiadomo, że DM-TLA się chowa i kazdy kto tam gral ten wie. koniec tematu jesli o mnie chodzi. hapynujer. ;D

Florek:
Ha, jak zauważyłem skrócili crafting time (niektórych rzeczy :/) o połowę! Dobry krok. :) Już nawet nie muszą go usuwać całkowicie, ale niech te limity nie będą zabójcze (dla naszej cierpliwości :P).

Ps. Polskie pustkowia są najbardziej aktywnym subforum. 8)

Szef:
@PS. Aha.. jak stwierdził wczoraj w rozmowie ze mną Kostuch, to takie typowe dla Polaków. Dużo sejmikujemy, nic z tego nie wynika :P

TuX:
No tak. Ameryki nie odkryje pisząc, że cooldowny są ciut za długie, że ciężko się teraz expi i ogólnie rzecz biorąc psioczyć na Fo. Tyle, że nie mam zamiaru. Tak szczerze powiedziawszy to po tym ostatnim update gra się lepiej. Kurde czemu nie zwiększyć cd na craft tych zaawansowanych giwer? Ludzie to jest wasteland, jedyną bronią palna dostępną powinny być zdezelowane bronie i jakieś samopały, a mamy sprzętu jakby została otworzona fabryka broni. Ktoś pamięta Mad Maxa 2? Ile tam było sztuk broni i jak często z niej strzelano? Duży cd na craft? To zróbcie postacie na meele, też się fajnie gra. No ale jak ktoś chce jak najszybciej dochapać się 21lvl i kampić potem przy exit girdzie to raczej nie metoda dla niego

Maciek:
heh zmieniam zdanie na temat gry i zaczynam rozumieć intencje jej twórców. Szczególnie podoba mi się ostatni update. Poprostu musimy wszystcy zmienić nastawienie, czasy craftu się skończyły, nie ma go i już. To dobrze bo niema ton minigunów i o to chodziło. Craft uśmiercony ale za to barter na topie teraz. Potrzebna jest w gangu jedna postać z dobrym barterem, i zamiast crafcic kupujemy wszystko od npców i zdobywamy na wypadach. A jest kogo grabić od dzis :). Do tej pory byłem przeciwnikiem zachodzących zmian ale od dziś jestem ich zwolennikiem :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version