Mno pravidla, samy GMka řekli že se bude střílet z fleku nebo ne? Byl jsi tam?
A nebrečel bych, kdybych se neobjevil znova na eventu, na to že se pravidla a původní záměr eventů měněj a nedodržují jsem si už dávno zvyk.
Byl jsem na normalnim respawnu, takže běžim pustinou a oni mě pak teportovaly znova na shit event.
Tak mi řekni jestli by tě to 2 jitě nenaštvalo. Asi ti uteklo o čem to bylo. Užíval jsem si hry než jsem si zkazil odpoledne nějakým eventem, kde tě nutěj poté co si někdo naběhne k to bě blíž aby jsi tam s nima zůstal a "kochal se"....
A dostaneš se ven jen tak že zautočíš na guardy (karma minus), a poslední věc je jestli je tak velký problém když je jedna nepřekročitelná ohrada (arena), proč nejde i jiná poté co do ní někdo vstoupí..
Začínáš chápat ten opruz proč jsem to dal? Slušně několikrát jsem je žádal....a nic tak jako wtfck.
A to ani nemluvim, že vic jak polovina tam přišla jen s PvP postavama od velkých gangů.
P.S. Poslední dobou to po časové lini de čím dál víc do pr.......ůměru s eventama.
Jestli teda miluješ eventy s podtextem hry na otázky a odpovědi, kdy nás jebou gmka za to že úkoly řeší víc lidí najednou třeba na mumblu, tak se nedivím že ti to vyhovuje.
Po roce teda nicmoc.(od 12 srpna 09)