Other > Československé fórum
4 7 10 Events rulez or area problem script?
DJ Bulva:
Mno pravidla, samy GMka Å™ekli že se bude stÅ™Ãlet z fleku nebo ne? Byl jsi tam?
A nebreÄel bych, kdybych se neobjevil znova na eventu, na to že se pravidla a původnà zámÄ›r eventů mÄ›nÄ›j a nedodržujà jsem si už dávno zvyk.
Byl jsem na normalnim respawnu, takže běžim pustinou a oni mě pak teportovaly znova na shit event.
Tak mi Å™ekni jestli by tÄ› to 2 jitÄ› nenaÅ¡tvalo. Asi ti uteklo o Äem to bylo. UžÃval jsem si hry než jsem si zkazil odpoledne nÄ›jakým eventem, kde tÄ› nutÄ›j poté co si nÄ›kdo nabÄ›hne k to bÄ› blÞ aby jsi tam s nima zůstal a "kochal se"....
A dostaneÅ¡ se ven jen tak že zautoÄÃÅ¡ na guardy (karma minus), a poslednà vÄ›c je jestli je tak velký problém když je jedna nepÅ™ekroÄitelná ohrada (arena), proÄ nejde i jiná poté co do nà nÄ›kdo vstoupÃ..
ZaÄÃnáš chápat ten opruz proÄ jsem to dal? SluÅ¡nÄ› nÄ›kolikrát jsem je žádal....a nic tak jako wtfck.
A to ani nemluvim, že vic jak polovina tam přišla jen s PvP postavama od velkých gangů.
P.S. Poslednà dobou to po Äasové lini de ÄÃm dál vÃc do pr.......ůmÄ›ru s eventama.
Jestli teda milujeÅ¡ eventy s podtextem hry na otázky a odpovÄ›di, kdy nás jebou gmka za to že úkoly Å™ešà vÃc lidà najednou tÅ™eba na mumblu, tak se nedivÃm že ti to vyhovuje.
Po roce teda nicmoc.(od 12 srpna 09)
Enzo:
podÃvej to, že sis nepÅ™eÄetl pravidla eventu, to je tvůj problém... protože v pravidlech bylo jasnÄ› uvedeno, že jakmile bude dán pokyn k zahájenÃ, můžou hráÄi stÅ™Ãlet i se pohybovat...
a stejnÄ› tak je pravidlem u vÅ¡ech eventů, že se jich majà úÄastnit lidi, kteřà majà dost Äasu na to, aby se úÄastnili celého eventu (což znamená, že tam budeÅ¡ až do konce...
DJ Bulva:
..jěštÄ› že v kovbojkách stÅ™ilej normálnà souboje, takovej Clint Eastwood paneÄku to by byl běžec.
Ano mohou se pohybovat do malých kruhů "after Begin".....viz screeny to si neodporovalo co bylo napsáno ale jak to kdo pochopà že.
Enzo:
--- Quote ---Game Master standing in the centre of the circle shouts "BEGIN!" command. After the "BEGIN!" command" players inside the circle can move and shoot opponents inside the circle.
--- End quote ---
to znamená, že po zaznÄ›nà "BEGIN!" můžeÅ¡ bÄ›hat i stÅ™Ãlet... pokud tomu nerozumÃÅ¡, nenà problém v pravidle, ale v tvojà znalosti angliÄtiny...
p.s. Clint Eastwood byl herec... :P ;D
DJ Bulva:
2) no a řikali jeden život....
atd.atad.etc...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version