Other > Československé fórum
4 7 10 Events rulez or area problem script?
DJ Bulva:
Something is rotten in this mainage, im 4 wipe.......1 year with fonline comming soon.
Pure origin message:
.. musel jsem si dat slivku, to je fakt na hovno....sraÄky se dÄ›jou béÄo sraÄky
par slovaku se tam bavilo a tak..hlavně že global moderatory zablokovaly fakt jako freee4vr.
jinak takhle poeticky ve vlaku zacalo me poeticke odpoledne s laser gatlingem konÄÃ to fakt jako NA PYÄŒU EVENT
Izual už nevim...dávám i na offic, aspoň že jsem dÄ›lal PvP srandu s kytiÄkama.... a mezitÃm si radsi dam savage xr, nÄ›koho do hlawy
P.S. AÅ¥ mi neÅ™ikaj, že nenà možný kdzy je jedna ohrada, že ty lidi co po sobÄ› dou nevybehnou a neni možný aby se nedostaly ze stanovišť, to si radÅ¡i taky 3ap popojdu a dam do hlawy bo nohy za 150...2x jsem sundal na zem Äerveýho a 1 doctora
to hlavnà na konci
http://bulvaj.rajce.idnes.cz/4710smg_event_what_means_next_step_to/
Enzo:
z obrázků je pochopitelné jen to, že ses choval jako kokot...
Cpt.Rookie:
NÄ›kdo na pÅ™eklad původnà zprávy do ÄeÅ¡tiny?
Hololasima:
Mě to translátor nebere : z Čeština do Čeština
Divný ::)
Enzo:
Jestli tomu dobÅ™e rozumÃm, tak Bulva breÄà nad tÃm, že se pÅ™i Gunslinger eventu nedodržovala pravidla, která ale ve skuteÄnÄ› on jen nepochopil... nevÃm proÄ nám sem pak pÅ™idával jeÅ¡tÄ› obrázky, kde hrdinnÄ› nadává GameMasterům... udÄ›lat ze sebe blbec dvojnásobnÄ›, to se hned tak nÄ›komu nepovede...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version