Ech, tak jak z tą krową, o którą cała heca. Nie ubijałem nigdy wrednego w bazie, bo oddaliłem się (nie zabierając niczego!) jeszcze przed nim. Ubiłem innego złodzieja, który owszem, lubił sprzęt, ale craftowania już niekoniecznie :>
Gwoli ścisłości - nie mam na tą chwilę pana. Ale jakbym miał takiego jak ty, to bym się sam zabił. Z łuku.
Ty pytasz bez agresji? O ja, aż boję się poprosić o wersję agresywną.
OT.
Posłuchaj, zanim skażesz mnie na-do-rana-się-wyjaśnianie - wiesz, ze krzywdy NIGDY nikomu z NIBYzaufanych nie zrobiłem, nosiłem wam materiały w wolnej chwili, crafting sobie na TWÓJ koszt pan Wrendy robił a było na tego, tamtego, owego i ty i pan wredny znikł, bo chciało się wam gangów, cudów na patyku, mam nadzieje, ze te cuda macie i was sposoruje jakis w pisdu super koles, jak ten, co mi tu sie wcina, zapewne.
Tylko wystarczyło powiedziec.
a Was stać nie było na to i teraz włazicie i kradniecie, tyle na ten temat i jak coś to pw, nie tu mi się wynurzać, Wrdeny to dzieciuch i Wichur, DAJ SPOKÓJ.
zauważyłem ze masz poczucie naruszania twojej godnosci i tego ze ktos cie wykorzystuje przez to ze wchodzi w ten topic i w nim pisze - no to juz jest problem
no, bo jak taka kurwa, nabijacz postów, jakich znam tysiące, ja ty, stary wbijasz ciągle, dziecko neo, to mam PRAWO.
gnojem jesteś i WON mówiłem, czy nie. co ci do tego topicu, chcesz, by polaczki były sławnebo jakiś idiota(czyli ja) zrobił post i chuj(jak ty) nie da spokoju, choć NIE ROZUMIE?
Nie rozumiesz, o co chodzi, jesteś tu i piszesz a nie maszz o czym i masz fun, bo ci fazka nie zeszła najwyraźniej?
I co, mam ci służyć, dzieciaku?