Miałeś iść, więc - spierdalaj!
Jeśli dobrze doczytałem info od devów to w odpowiedz na zagubioną krowę xoen'a zamknęli serwer i poszli jej szukać (szukają buga który powoduje właśnie takie zniknięcia), prawdopodobnie serwer będzie wyłączony kilka dni lub tygodni dopóki nie znajdą krowy ....Zadowolony ?
Twoja stara szczeka na pociągi, nubie.
wiem wiem, masz dyplom z eurostudiów.pouczaj mnie dalej, jak się ma error silnika FO skradzionego fimie, gdzie kulegen nie mają pojęcia, jak go naprawić.Kojarzysz moze typy, które piszą na onecie? to jest TO SAMO.Ci ludzie po prostu mają gdzieś, oni chcą ZAISTNIEĆ, nawet tu, lol...to jest żenada.
Jodwig ty na tym temacie to chyba postać expisz
Red dot trafna uwaga
WY-PIER-DALAJWY-PIER-DALAJWY-PIER-DALAJWY-PIER-DALAJWY-PIER-DALAJWY-PIER-DALAJ
xoen - nikt Cie nie zmuszał do brania udziału w beta-testach. Podpisywałeś jakieś umowy?
Sam jeździsz Volkswagenem!I zaprawdę powiadam po raz wtóry, dopatrujesz się drzazgi w oku bliźniego, a nie widzisz kutasa w ustach swoich.
SERVER JEST UP !!!
ale czy uważasz, że twój brak zasad i kurewstwo to wytłumaczenie tym że to BETA?dla mnie sprawa z tobą, padre, jest prosta, WYPIERDALAJ, bo jesteś śmieciem.problem: to jest OT.co ZA TYP. lol.
just because we play a post-apocalyptic game doesn't mean we have to accept to see people insulting us of jews.