Zgadnijcie co ogląda właśnie mój chrześniak... Krowy na wypasie powaga!!! Narazie - zróbcie jakieś screenshoty czy coś bo pewnie jutro już tego nie będzie.
Piwosz, nie pierdziel, pierwszego dnia po kupnie bazy zaprułeś mi 12k, blabla, że oddasz a potem zaczęły ginąc materiały i pojawiać się...JEBANE FLAMERY, stary, czy uważasz, że mając 31 lat mogę słuchać ściemy?lol, co gośc.wiecie, co mi powiedział Piwosz, jak go zaytałem, czemu skroił nam prawie 200 junku?BO były w bazie.gościa przyjąłem do bazy i masz.
lol, ale ja nie znam hiszpańskiego...fajna panna um, lemme go for a beer.. brb.A poważnie - nie zamierzam chyba dziś i w najbiższej przyszłości grać w ten syfny silnik, zrobię sobie moze spacer, albo coś.Ja naprawdę, wiem, śmieszne, ale liczyłem na RPG FO.Nie ma celu wierzyć ,ze ci panowie i ich przydupasy cokolwiek z tego zrobią.Niemniej, powodzenia dla tych, co grają, życzę, nie miejcie żalu za moje słowa w topicu, to boli, gdy się zrozumie, ze daremny, niekontrolowany engine gry po prostu kradnie czas i ktoś na jeszcze dotacje za to.Tyle.
ktoś na jeszcze dotacje za to.
hehe i to jest sedno sprawy, bo zamiast zamowic jakis dobry, naprawde dobry serwer, to tworcy FOnline postanowili postawic to skurwiale forum, hehe, brawo, bo na NMA bylo zle, naprawde swietna decyzja!
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.
jodwig - jesteś przedostatnią osobą, którą podejrzewałbym o tak dobry żart na temat tej krowy.
Ranisz mnie a kto byłby ostatni ?
dotacje sa po to zeby serw stal, znajac zycie sami do tego fo doplacaja.
jasssne, tylko szkoda ze jak ruski zaczely masowo wchodzic na serwer to ten padal co 5 minut
Bo było ich drugie tyle, ile zazwyczaj jest graczy. Jesteś opóźniony w rozwoju, że tego nie widzisz?Ha, temat-flame utworzył się niemal sam, bez odgórnych prikazów. Proszę nie zamykać, tu będziemy na siebie najeżdżać.TommyTheGun, ty nubie!