Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
zubrowka:
--- Quote from: Moonred on January 08, 2010, 09:32:07 pm ---dotacje sa po to zeby serw stal, znajac zycie sami do tego fo doplacaja.
--- End quote ---
jasssne, tylko szkoda ze jak ruski zaczely masowo wchodzic na serwer to ten padal co 5 minut :)
jodwig:
Powiem szczerze, dobrze, że serwer był down bo mogłem się nieźle pośmiać dzisiaj :P ten topic made my day
Wichura:
--- Quote from: zubrowka on January 08, 2010, 09:34:39 pm ---jasssne, tylko szkoda ze jak ruski zaczely masowo wchodzic na serwer to ten padal co 5 minut :)
--- End quote ---
Bo było ich drugie tyle, ile zazwyczaj jest graczy.
Jesteś opóźniony w rozwoju, że tego nie widzisz?
Ha, temat-flame utworzył się niemal sam, bez odgórnych prikazów. Proszę nie zamykać, tu będziemy na siebie najeżdżać.
TommyTheGun, ty nubie!
jodwig:
--- Quote from: Wichura on January 08, 2010, 09:36:39 pm ---Bo było ich drugie tyle, ile zazwyczaj jest graczy.
Jesteś opóźniony w rozwoju, że tego nie widzisz?
Ha, temat-flame utworzył się niemal sam, bez odgórnych prikazów. Proszę nie zamykać, tu będziemy na siebie najeżdżać.
TommyTheGun, ty nubie!
--- End quote ---
Tylko nie tommy, on nie da mi żyć! Nie prowokuj go, znowu mnie od hitlerów zacznie wyzywać :/ Jak będzie za dużo flame'a to zablokują/usunął a ja nie chcę, żeby ten temat usuwali :P
Kostuch:
No to możemy się pozastanawiać, czy Wipe zdąży doczytać do 3ciej strony i roześmiać się z motywu z krówką, czy wcześniej odeśle topic w diabły ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version