Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
xoen:
--- Quote from: Lipskii on January 08, 2010, 09:14:04 pm ---Napisałem raport o tobie do moderatorów. Szczyt debilizmu z twoje strony. Powinieneś dostać bana. Zachowujesz się jak typowe dziecko neo. Coś nie po twojej myśli i krzyczysz klniesz w niebogłosy.
--- End quote ---
nie masz pojęcia o czy mówię, skoro mnie krytykujesz, ale rozumiem, rozumiem ,masz 2 letni staż w świcie kompów i maszynkę od rodziców...
rozumiem Cię.
zgłosiłeś mnie, wiec oczekuj podziękowan od modów :), jesteś superdonosicielem i oni lubią szybkie zgloszenia.
a jakbyś chciał mi o mojej krowie coś napisac, kolego z neo, to pm.
jodwig:
--- Quote from: Havoc87 on January 08, 2010, 09:11:58 pm ---Po pierwsze nie jest tak źle z tą grą, ale tacy whinerzy jak Ty Xoen powodują że jest coraz mniej nowych graczy, bo wejdzie taki, zobaczy takie płakanie na forum i nawet nie odpali. RPGowców nie odstrasza, mi się nowa zajawka w Hub bardzo podoba.
Jodwig - to co sie działo w tym Den wczoraj to normalnie jakiś Star Trek. w 1 "rzeczywistości" przyszedłem, postrzelałem, zmieniłem armor na lepszy i polootowalem, w drugiej odrodziłem się ze skinnem z metal armora a na sobie miałem zepsuty leather, po czym po chwili zginąłem.... No polewka :)
--- End quote ---
Ja walnąłem crita za 199 w red dota, zginąłem. Obudziłem się w tencie z 10 hp mająć Metal Armora MK2 i Laser Rifla :D
Red Dot:
Jodwig fajnie wczoraj Cie zdeptaliśmy ;D 3 razy hahahahahaha a wrednypiwosz już ponoć nie gra i nie zdążył by zagrać z nami tak więc nie pisz kłamstw bo to robisz.
xoen:
--- Quote from: jodwig on January 08, 2010, 09:16:16 pm ---Ja walnąłem crita za 199 w red dota, zginąłem. Obudziłem się w tencie z 10 hp mająć Metal Armora MK2 i Laser Rifla :D
--- End quote ---
ułłła :D gm czuwał...przyznam, miałem taką sytuację i miałem szacunek dla gm, któy widział, jak W BANKU 5ciu rosjan mnie melee zabijało. wstałem, zobaczyli to i uciekli - 800 SEC i kasa w plecy.....po co mnie wskrzesił ktoś, nie wiem do dzis, bolało, gdy 5 rusków biło W BANKU aż zabiło. strażnicy nic, stali i stali, fajnie się umiera, nieprawdaż?
całe fo, a dzieci mnie pouczać chcą..paranoja, imo.
Lipskii:
Słuchaj nie będę się z tobą kłócić na wszystko sam zarobiłem. Swoimi postami potwierdzasz co napisałem wcześniej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version