Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
xoen:
--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 02:34:34 am ---ta ale po co tyle nerwów ?
--- End quote ---
bo w szkole cię nie uczyli, ale są ZASADY, ROZUMIESZ, CZY NIE.
Pytam krótko i bez agresji, ROZUMIESZ ,czy nie..
i oni mi w wątek włążą i NABIJAJĄ, WON kurwa mi z wątku szakale na piersi ukute.
Havoc87:
Ty dalej kłapiesz i kłapiesz tym ryjem? Idź do psychiatry koleś.
Wichura:
--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:32:56 am ---witaj, złodzieju, jak widać ,to NIE PROBLEM, po co tu piszesz, jeśli możesz wyjaśnic?
złodzieju?
pamietajmy, to zwykły naciągacz- złodziej o n mnie ocenia.
godzinę po przyjęciu do bazy skroił 12k caps, potem materiały, potem materiały, potem FOCH, potem znikł, Wicuhr go NIBY zabił w bazie potem nagle pan złodziej chodził po bazie, ile wlezie, kradł i tak jest super gościem w klamie apewne, sukę wykarmiła moja baza z pomocą Pana jaśnie fajnego na POLSKICH FORACH O FO Wichura.
Tak to jest.
i mi ot robią w topicu.
suką jesteś i WON mi.
służ, kurwo, nowym panom, pana nie miałeś to się rozbestwiłeś.
jeden z drugim.
PROSTE?
--- End quote ---
Ech, tak jak z tą krową, o którą cała heca. Nie ubijałem nigdy wrednego w bazie, bo oddaliłem się (nie zabierając niczego!) jeszcze przed nim. Ubiłem innego złodzieja, który owszem, lubił sprzęt, ale craftowania już niekoniecznie :>
Gwoli ścisłości - nie mam na tą chwilę pana. Ale jakbym miał takiego jak ty, to bym się sam zabił. Z łuku.
Ty pytasz bez agresji? O ja, aż boję się poprosić o wersję agresywną.
Swoorr:
ciebie sie zrozumiec nie da stary
Swoorr:
zauważyłem ze masz poczucie naruszania twojej godnosci i tego ze ktos cie wykorzystuje przez to ze wchodzi w ten topic i w nim pisze - no to juz jest problem
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version