Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (97/105) > >>

xoen:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 02:10:51 AM ---zaiste, jaka bujna wybraznie masz  ::)

--- End quote ---
WON.

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:01:33 AM ---Wichur, nie roztrząsajmy juz tu nic(na publiku), gawiedź śmierdzi, a ja nadal po prostu nie rozumiem cię...dałem bazę, za free, wybuliłem za was i każdy dymał, jak mógł, proste i nie mogę pojąć, jak taki Wredny mi moze w topicu jeszcze sie pojawiać i ty mi tu też.
Tyle.
Chore, rozumiesz, czy nie.

--- End quote ---
Chciałem ci pomóc zrozumieć, co się stało z twoją krową. A skoro wybrałeś obrzucanie się fekaliami, to reszta dostosowała ton "dyskusji". Tu wprawdzie o flame łatwiej niż o wpierdol nocą na Pradze, ale z reguły kończy się na kilku stronach.

A kto co komu zabrał, to można by do Wielkanocy ustalać. Jak w NCR powołają skarbówkę, możesz mnie podpierdolić :>

wrednypiwosz:
xoen - też mnie to zastanawiało jak ginęła broń, kapsle czy auta. Ale czy coś mówiłem? Nie. Tylko Ty cały czas narzekałeś że brakuje, brakuje i jeszcze raz brakuje. Narzekałeś nawet jak miałeś dla Nas zrobić zbroje. Więc przestań się telepać teraz jak dziwka na mrozie z tym jak to Cie rzekomo wydymali, bo sam nie byłeś lepszy. I odwal się odemnie z tekstem że wyniosłem Ci rzeczy z bazy.

xoen:

--- Quote from: Wichura on January 09, 2010, 02:11:08 AM ---Chciałem ci pomóc zrozumieć, co się stało z twoją krową. A skoro wybrałeś obrzucanie się fekaliami, to reszta dostosowała ton "dyskusji". Tu wprawdzie o flame łatwiej niż o wpierdol nocą na Pradze, ale z reguły kończy się na kilku stronach.

A kto co komu zabrał, to można by do Wielkanocy ustalać. Jak w NCR powołają skarbówkę, możesz mnie podpierdolić :>

--- End quote ---

Wichur, abstrahujÄ…c od tego, co robiÄ… tu te dzieci, unikasz odpowiedzi na pytanie, luz, wiem ocb.
szkoda, ze dzięki tobie pan Wredny okradał nas aż do olania gry.

Luz, jestes super.
jak zawsze.

--- Quote ---xoen - też mnie to zastanawiało jak ginęła broń, kapsle czy auta. Ale czy coś mówiłem? Nie. Tylko Ty cały czas narzekałeś że brakuje, brakuje i jeszcze raz brakuje. Narzekałeś nawet jak miałeś dla Nas zrobić zbroje. Więc przestań się telepać teraz jak dziwka na mrozie z tym jak to Cie rzekomo wydymali, bo sam nie byłeś lepszy. I odwal się odemnie z tekstem że wyniosłem Ci rzeczy z bazy.
--- End quote ---
zaraz przeczytam, co tu trujesz, ale twoja odpowiedź, gdzie jest 6k, i materiały CAŁEJ BAZY jest prosta:
powiedziałeś mi, że PRZECIEŻ LEŻAŁY i powiniem swoje ,(w MOJEJ BAZIE) trzymać w krowie.
no i czy rozumiesz juz, o co biega z WĄTKIEM, do CIEZKIEJ CHOLERY, czy NIE.

krowa ZNIKŁA, a gnoje mają neororywkę, na moje konto.
Daj spokój już.

i naprawdę, leję na śpiace już śmieci, co mi w wątku bruździły, leję na to, co zginęło i ile godzin straciłem, teraz mogę po prostu powiedzieć: unikajcie tej gry, prawdziwi gracze.
Unikajcie.
Starsi, oczekujacy pewnego rodzaju rewardu za wysiłek gracze: UNIKAJCIE FO, taka rada.
W twarz wam się śmiać będą i nie na bata, tak wygląda FO.

tyle, i niech Dremor z blubberem rządzi i wypierdalać.

nie zapomnijcie zrobić donate z rańca.
Tyle ode mnie, szkoda czasu na dialog, bo dialogu nie ma, najlepszego w nowym roku i liczę, by FO zdechło.

Tyle.
Proste - unikajcie szakali.

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:11:01 AM ---WON.

--- End quote ---

replay plx

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version