Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (97/105) > >>

xoen:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 02:10:51 am ---zaiste, jaka bujna wybraznie masz  ::)

--- End quote ---
WON.

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:01:33 am ---Wichur, nie roztrząsajmy juz tu nic(na publiku), gawiedź śmierdzi, a ja nadal po prostu nie rozumiem cię...dałem bazę, za free, wybuliłem za was i każdy dymał, jak mógł, proste i nie mogę pojąć, jak taki Wredny mi moze w topicu jeszcze sie pojawiać i ty mi tu też.
Tyle.
Chore, rozumiesz, czy nie.

--- End quote ---
Chciałem ci pomóc zrozumieć, co się stało z twoją krową. A skoro wybrałeś obrzucanie się fekaliami, to reszta dostosowała ton "dyskusji". Tu wprawdzie o flame łatwiej niż o wpierdol nocą na Pradze, ale z reguły kończy się na kilku stronach.

A kto co komu zabrał, to można by do Wielkanocy ustalać. Jak w NCR powołają skarbówkę, możesz mnie podpierdolić :>

wrednypiwosz:
xoen - też mnie to zastanawiało jak ginęła broń, kapsle czy auta. Ale czy coś mówiłem? Nie. Tylko Ty cały czas narzekałeś że brakuje, brakuje i jeszcze raz brakuje. Narzekałeś nawet jak miałeś dla Nas zrobić zbroje. Więc przestań się telepać teraz jak dziwka na mrozie z tym jak to Cie rzekomo wydymali, bo sam nie byłeś lepszy. I odwal się odemnie z tekstem że wyniosłem Ci rzeczy z bazy.

xoen:

--- Quote from: Wichura on January 09, 2010, 02:11:08 am ---Chciałem ci pomóc zrozumieć, co się stało z twoją krową. A skoro wybrałeś obrzucanie się fekaliami, to reszta dostosowała ton "dyskusji". Tu wprawdzie o flame łatwiej niż o wpierdol nocą na Pradze, ale z reguły kończy się na kilku stronach.

A kto co komu zabrał, to można by do Wielkanocy ustalać. Jak w NCR powołają skarbówkę, możesz mnie podpierdolić :>

--- End quote ---

Wichur, abstrahując od tego, co robią tu te dzieci, unikasz odpowiedzi na pytanie, luz, wiem ocb.
szkoda, ze dzięki tobie pan Wredny okradał nas aż do olania gry.

Luz, jestes super.
jak zawsze.

--- Quote ---xoen - też mnie to zastanawiało jak ginęła broń, kapsle czy auta. Ale czy coś mówiłem? Nie. Tylko Ty cały czas narzekałeś że brakuje, brakuje i jeszcze raz brakuje. Narzekałeś nawet jak miałeś dla Nas zrobić zbroje. Więc przestań się telepać teraz jak dziwka na mrozie z tym jak to Cie rzekomo wydymali, bo sam nie byłeś lepszy. I odwal się odemnie z tekstem że wyniosłem Ci rzeczy z bazy.
--- End quote ---
zaraz przeczytam, co tu trujesz, ale twoja odpowiedź, gdzie jest 6k, i materiały CAŁEJ BAZY jest prosta:
powiedziałeś mi, że PRZECIEŻ LEŻAŁY i powiniem swoje ,(w MOJEJ BAZIE) trzymać w krowie.
no i czy rozumiesz juz, o co biega z WĄTKIEM, do CIEZKIEJ CHOLERY, czy NIE.

krowa ZNIKŁA, a gnoje mają neororywkę, na moje konto.
Daj spokój już.

i naprawdę, leję na śpiace już śmieci, co mi w wątku bruździły, leję na to, co zginęło i ile godzin straciłem, teraz mogę po prostu powiedzieć: unikajcie tej gry, prawdziwi gracze.
Unikajcie.
Starsi, oczekujacy pewnego rodzaju rewardu za wysiłek gracze: UNIKAJCIE FO, taka rada.
W twarz wam się śmiać będą i nie na bata, tak wygląda FO.

tyle, i niech Dremor z blubberem rządzi i wypierdalać.

nie zapomnijcie zrobić donate z rańca.
Tyle ode mnie, szkoda czasu na dialog, bo dialogu nie ma, najlepszego w nowym roku i liczę, by FO zdechło.

Tyle.
Proste - unikajcie szakali.

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:11:01 am ---WON.

--- End quote ---

replay plx

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version