Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
Mystyr:
--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 01:17:20 am ---kogo obchodzi ze wolisz upc?
--- End quote ---
Po prostu nie zgadzam się, że neo rządzi i wyrażam swoją opinię. Mam chyba do tego prawo.
jodwig:
--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 01:19:59 am ---co ty ciagle o tym spaniu? spierdalaj to se mozesz mowic to matki smieciu, jezeli jeszcze ja masz
--- End quote ---
"to matki" language fail, mówię ciągle o tym spaniu, żebyś wreszcie kurwa poszedł spać, tak moge tak mówić do matki, ale nie jestem takim zjebanym dzieckiem jak ty i tak nie mówię
P.S. pozdrów obu ojców :)
Wichura:
--- Quote from: jodwig on January 09, 2010, 01:18:45 am ---Zamknij dupe i spierdalaj wreszcie spać
--- End quote ---
E, wolałem jakeśmy się we dwójkę przegadywali, wychodziło nam to o wiele bardziej stylowo.
xoen:
--- Quote from: Moonred on January 09, 2010, 01:12:56 am ---jak my niszczymy engine?
odpowiedz xeon cwaniaku
--- End quote ---
odpowiem, jeśli w końcu zrozumiecie, od czego ten topic się zaczął.
po drugie: nie zwykłem dyskutować z analfabetami, co nicka nie umieją odczytać, to zwykle zamierzony, lub typowy dla Wwwkiaka motyw.
ogólny przekaz:
jeśliś gnojem, co to na onecie tysiące postów nabił, WYPIERDALAJ.
jodwig:
--- Quote from: Wichura on January 09, 2010, 01:21:50 am ---E, wolałem jakeśmy się we dwójkę przegadywali, wychodziło nam to o wiele bardziej stylowo.
--- End quote ---
Sorry, ale z dziećmi inaczej się nie da :/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version