Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (75/105) > >>

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 12:30:26 am ---Nasi rodacy tak zadecydowali, mamy tylko h8, jak widzisz, i może ktoś, zgłosi patologię do usunięcia w końcu?

--- End quote ---
Dowiedziałeś się chociaż, co mogło stać się z twoją krową? Dla ułatwienia dodam, że było o tym wspominane już kilkakrotnie.

Ryby śmierdzą, zostawcie je w spokoju.

jodwig:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 12:33:53 am ---myslac logicznie - ryby i dzieci glosu nie maja, skoro kazalem mu usiasc zalozylem ze jest dzieckiem racja ? (no kuurwa po co ja to pisze przeciez to wiesz)

--- End quote ---

Jak widać nie wiedział, możesz już iść spać?

Swoorr:
moge ale nie musze wiec spierdalaj

jodwig:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 12:35:25 am ---moge ale nie musze wiec spierdalaj

--- End quote ---

To może tak: musisz bo twój debilizm nie ma granic i idź już spać

Szef:

--- Quote from: jodwig on January 09, 2010, 12:34:51 am ---Jak widać nie wiedział, możesz już iść spać?

--- End quote ---

Raczej po prostu zwątpiłem. Ja chętnie pójdę. Liczę na 1800 postów rano, bo dziś już nie wyrabiam. O legendarnej krowie Xoena to będą krążyć historie po pustkowiach przez najbliższe 10 lat, ba, sam będę je wspomniał z rozrzewnieniem.. Panowie szlachta, spokojnej nocy życzę. Jutro w Hub kolejka dla wszystkich ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version