Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
xoen:
--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 12:29:25 am ---nie szukam tam znajomych ale pomysl, skoro ty jestes z przedszkola (i nie masz przyjaciol) to w sumie mam tam znajomego z przymusu, bo co jak co ale gdy ktos mnei spyta o jodwiga bede wiedzial o jakiego chuja chodzi pozdro
--- End quote ---
Wszystko, co mam to komputery, te od 1980 do DZIŚ.
A ty, kolego, jesteś ZEREM i won mi z wątku. Nie ma Cię, i możesz się starać i CIĘ NIE MA. Rozumiesz, czy nie.
--- Quote ---Stężeniem wkurwu z tego tematu można by obdzielić ze trzy kibolskie ustawki.
--- End quote ---
Nasi rodacy tak zadecydowali, mamy tylko h8, jak widzisz, i może ktoś, zgłosi patologię do usunięcia w końcu?
Swoorr:
--- Quote from: jodwig on January 09, 2010, 12:29:39 am ---Jestem na tak! Swoorr wypierdalaj stąd i nie wracaj!
--- End quote ---
dzieci i ryby glosu nie maja, usiadz
jodwig:
--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 12:29:25 am ---nie szukam tam znajomych ale pomysl, skoro ty jestes z przedszkola (i nie masz przyjaciol) to w sumie mam tam znajomego z przymusu, bo co jak co ale gdy ktos mnei spyta o jodwiga bede wiedzial o jakiego chuja chodzi pozdro
--- End quote ---
Nie chce mi się już tego komentować poprostu, więc zgaszę cię ciętą ripostą
CHYBA TY
baaelSiljan:
serwer ciągle lezy :) jaki jest port i ip dla TLA?
wrednypiwosz:
xoen - http://cociewzyciuwkurwia.pl/ może tam powinieneś się podzielić swoimi przemyśleniami?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version