Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (69/105) > >>

Allano:

--- Quote from: jodwig on January 09, 2010, 12:23:23 am ---Xoen jakbyś był zainteresowany dołączeniem do mojego gangu TSF to spotkajmy się teraz w NCR i to przedyskutujmy

--- End quote ---

Jeżeli zobaczę go w naszej bazie, choćby dla żartu, od razu przestawiam wszystkie merce!

Szef:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 12:23:56 am ---ok, ale ja nie chcę się sprzedać, jak te gnoje, nawet w necie.
zobacz, co za dzieci, swa zdania PRAWDY i BOLI ich.

--- End quote ---

Stary, w co ty wierzysz? MATRIX HAS YOU!!!!

xoen:

--- Quote from: TommyTheGun on January 09, 2010, 12:24:34 am ---Może niech temat zostanie przemianowany na offtopic, bo troche mi wstyd za nas wszystkich ;)

--- End quote ---

to nasi rodacy.

rozumiesz, jak to BOLI....płaskie gnoje szukają gierek za darmo i je niszczą.
i siedzą, i pokazują , jacy są.

to jest to, co zniszczy internet, gosci, którzy robią voś dla kogoś, ale te cwaniaczki NIE POJMĄ.

Allano:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 12:25:04 am ---to nasi rodacy.

rozumiesz, jak to BOLI....

--- End quote ---

Wiesz że mówisz głównie o sobie?

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 12:20:49 am --- nie, słuchaj, to Wy złapaliście pomyśł na zaistnienie i NIKT nie pomoże, polaczki.
powiem krótko - nie wnikam, wiem, jak to jest, gdy mamy net, w realu wystaqrczyłaby przebieżka i zapierdol takiemu cwaniakowi, jak Swoorr, ale nie ma bata, mamy net i piuntek i rzundzą gnoje.

zgłosiłem topic do usunięcia, ja Wam, drodzy moi na mojej stracie, dla was smiesznej widać, nie dam zarobić setki postów, znam takich gnoi od lat i powiem krótko, Polaczku, do ROBOTY, net ci się szybko skończy studenicku.
Tyle.

--- End quote ---
Już nie jestem studentem, udało się obronić pracę magisterską w październiku. Przepraszam.

Co mamy zrobić, jak nie przyjmujesz najprostszych tłumaczeń i ciskasz się jak ukłuta mysza? Pewnie był jakiś rollback, czyli cofnięcie czasu gry o ileś tam, przy okazji wrąbało twoją krowę i kilka tysięcy innych itemów. Straty będzie można oszacować, jak serwer się podniesie, bo teraz - niespodzianka - leży od kilku godzin.
Skup się.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version