Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
jodwig:
--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 08:50:49 pm ---Hej, kolego, nie mów mi debilu, skoro nie masz PODSTAW.
co masz na mysli moze mi powiedz, albo SPIERDALAJ.
--- End quote ---
Nie ma to jak wyzywać kogoś od debili, ale jak już ktoś cię wyzwie (bo na serio zachowujesz się jak debil) to jest już nie w porządku? Powiedz ci tak, roleplayerzy byli głodni, spotkali twoją krowę, zabili ją, upiekli nad ogniskiem i zjedli, kumasz?
Szef:
--- Quote from: Freedom on January 08, 2010, 08:51:25 pm ---:D ZDECYDOWANIE czas najwyzszy poszukac przycisku "power" i skorzystac z piatkowego wieczoru, pozdrawiam.
--- End quote ---
Jakby się czytało dział bugi to by się wiedziało że problem już, humm humm, występował. I że krowy, humm humm, powróciły po jakimś czasie - niektóre. Z czym to jest związane, jeszcze się nie dowiedzieliśmy bo devi albo jeszcze nie wiedzą, albo nie mówią bo pracują nad tym albo przynajmniej zamierzają się tym zająć. Naprawdę, prozaczek i herbatka z cytrynką i miodem, życie jest piękne :)
Freedom:
--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 08:52:04 pm ---chooj ci w dupę z taką radą.
nie rozumiecie nic, tyle widzę.
--- End quote ---
Ja cie nie obrazam, wiec ty nie obrazaj mnie ;]
Jezeli Twoim problemem w zyciu jest stracenie itemow w darmowym MMO, do tego BECIE, to powinienes byc zajebiscie szczesliwym czlowiekiem ;]
TommyTheGun:
Panie, kierwa! Ale gdzie jego krowa, no?!
Człowieku. Weź się uspokój. Przez takich jak ty jest tu taki burdel a Wipe nie nadąża z moderowaniem forum i ogarnianiem rozgrwki. Płacz dalej o krowę, którą straciłeś ale proponuję, abyś robił to przy pomocy pamiętnika albo bloga. To jest OPEN BETA. Tutaj takie rzeczy się zdarzają. Ten temat powinien być również jak najszybciej zamknięty.
xoen:
--- Quote from: jodwig on January 08, 2010, 08:53:15 pm ---Nie ma to jak wyzywać kogoś od debili, ale jak już ktoś cię wyzwie (bo na serio zachowujesz się jak debil) to jest już nie w porządku? Powiedz ci tak, roleplayerzy byli głodni, spotkali twoją krowę, zabili ją, upiekli nad ogniskiem i zjedli, kumasz?
--- End quote ---
słuchaj, jeśli mam ore place 3 SEKUNDY od tenta i mam DOBRY słuch, proszę cię, krowa, która żyła ze mną od 2vl dałaby znać, że ma problem.
3 SEKUNDY DROGI.
--- Quote ---Człowieku. Weź się uspokój. Przez takich jak ty jest tu taki burdel
--- End quote ---
Jaki burdel, gram tygodniami, dziś wchodze na pół godziny i tracę WSZYSTKo, czy nie rozumiesz, kolego mojej frustracji, czy po prostu kredyckiki ci kompa dały zajebistego i cię NIC nie boli dziś.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version