Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (25/105) > >>

jodwig:

--- Quote from: Swoorr on January 08, 2010, 10:58:50 pm ---nie no kurwa to nie jest śmieszne, idz sobie na taki www.zal.pl - tam cie wysluchaja itp. *facepalm*

--- End quote ---

Powtarzasz się z tym żalem, dorośnij

Swoorr:
ty poraz kolejny pokazujesz swa glupote, dorosnij

jodwig:

--- Quote from: Swoorr on January 08, 2010, 11:00:56 pm ---ty poraz kolejny pokazujesz swa glupote, dorosnij

--- End quote ---

Chyba ty

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 10:56:03 pm ---jesteś kolegą tego typa, co mi na pw nie jest w stanie odpowiedzieć, zapewne jesteś, bo napisałem pw i nagle widzę CIEBIE, kulegen kulegen.

i nie mów mi, dziecko, co mam robić.

Wiesz, zależy, jak patrzeć, mamy 22:54 i widzę tylko panów z prywatnym wyższym i lol-kolesi, którzy jeszcze fikają, mimi, że okradali parę osób.

słowem, Polacy, norma.

NIKT nie pijmie, że zjebany silnik gry to zjebany silnik, ci, co sie wynurzają, ładnie Ego przed swoiumi lamerami z pesudoklanów budują.

NEOERA.

Zaraz mi ciecie wmówią, żem Emo, lul.

--- End quote ---
Nie dostałem od ciebie żadnego PM, maleńki.

Mam ukończoną Politechnikę Poznańską w stopniu mgr inż. To tak w ramach akcji "poznajmy się", jodwig - pucuj się teraz ty.

Nie miałem czasu czekać i tłumaczyć ci czegokolwiek, bo i tak byś nie zrozumiał i się rozpłakał. Zresztą potem znalazłeś mnie w NCR, o ile pamiętam, i nie żywiłeś pretensji. Więc teraz ssij.

No tak, krowa - rezerwuję karkówkę.

Red Dot:
Panowie... OT skupcie się na temacie bo psujecie tylko ten temat.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version