Other > Zaginione holotaśmy
Najemnicy
Takakashi:
--- Quote from: Tomowolf on June 23, 2010, 08:34:08 pm ---OMG kolego tutaj nie ma żadnych czitów oprócz namieżacza dla sniperów (ajm bot) i to wszystko :P. Może cheat to dla ciebie following - ale to jest prosta funkja dla dobra graczy (no niestety ktoś musi okradać biednych blusutuf).
--- End quote ---
Nie wiem czy to zwykła drwina czy raczej próbujesz pomóc ale w takim razie wytłumacz mi proszę następującą sytuacje. 2 typa zostaje rozgromionych z 10 mm SMG ale nie w taki zwyczajny sposób, kolo walił do nas seriami bez przeładowywania 6 razy podczas jego kolejki. Śmiało tłumacz to jak chcesz ale nikt mi nie powie że za pomocą perków nagle karabin gdzie mógł strzelać 3 razy seria, dostaje nadprzyrodzonych zdolności i wali 6 razy zanim przeładuje. Zanim ktoś coś napisze NIE nie żale się, ale denerwuje mnie jak ktoś mi mówi że do gry mmorpg niema haxów tym bardziej do gry która jest w fazie open beta i każda furtka dla cwanego koleżki stoi dla niego otworem.
Po za tym zaczyna robić się tu off top a ja chciałem się dowiedzieć sztuczek apropo rekrutacji merców. Jeśli niema nikt więcej jakiejś użytecznej rady to bardzo proszę nie nabijać sobie postów w moim temacie.
Pozdrawiam.
RJ:
Assault Rifle z Extended Magazine miesci 40 nabojow w magazynku. Seria z Assaulta wystrzeliwuje po 8 kulek wiec mozna wystrzelic 5 serii, a ciasteczka w turach maja magiczne wlasciwosci.
Takakashi:
Prawda.
Ciasteczka, Jet i inne duperele podniosą ci AP zgadza się, ale czytaj uważnie - 6 razy bez przeładowania w ciągu jednej tury nie da się strzelać serią z żadnej broni w FO. Pistolet maszynowy z dobrze dobranymi perkami na chama wduszony pod serie(fast shot, bonus rate of fire) daje ci 3 AP czyli 3 serie w ciągu jednej tury bez zażywania prochów na zwiększenie AP ale ilości serii w tego rodzaju broni nie da się modyfikować.
RJ:
Stwierdzilem, ze 5 czy 6 jest w granicach Twojegu bledu pomiaru ;)
Jesli to byl jakis big gun to moze: M60 - 100 kulek w magazynku po 10 w serii.
Takakashi:
Heh mam wrażenie, że ktoś nie do końca czyta moje posty...
To nie był big Gun tylko SMG - Sub Mashine Gun 10 mm czy teraz to jest jasne? Dziękuje że chociaż ty próbujesz rozwikłać ta zagadkę
--- Quote from: Floodnik on June 23, 2010, 11:04:43 pm ---@TheRiot!
Czy Twój post wniósł coś do tematu? Nie ma również nic wspólnego z tym, co mówi Tomowolf. Nie trolluj.
Na temat, wasteland is harsh jak to mówią :P Być może niewielu ludzi ma dostęp do jakichś zaawansowanych cheatów, ale tak jak mówi Tomowolf - można sobie sprawić taki automat, żeby ci celował za każdym razem w oczy kiedy strzelasz, jesteś szybszy od przeciwnika.
Nieskończone serie, no reload? Nie spotkałem się z takim czymś... Być może miałeś tylko takie wrażenie - jak ktoś jedzie na Jet(jeden z narkotyków), to dostaje dużo dodatkowych Action Points na jakiś czas. Może iść ileś tam serii. Pewnie wystarczy, aby zabić Twoją postać, a Ty sobie myślisz "Jak on to zrobił? Cziter". Strzelanie bez ładowania? Nie wiem, jak mógłbyś dostrzec coś takiego. Musiałbyś się bardzo skupić, by obserwować każdą akcję wykonaną przez przeciwnika - przeładowywanie jest błyskawiczne. Nawet jeśli, też jest możliwym że to tylko Twoje odczucie, ponieważ różne bronie mają różne pojemności magazynków...
Tracking - pewnie chodzi Ci o chodzenie za kimś po World Map. Po prostu w mieście jedna osoba oznacza drugą jako lidera, gdy lider wychodzi z miasta, tamta osoba może za nim podążyć. Lider o tym nie wie, jeśli nie jest spostrzegawczy. Po prostu za każdym razem, gdy wyjdziesz z miasta, popatrz sobie na lewo od mapy, tam masz listę graczy w drużynie. To tyle.
Nie powinieneś się dziwić na gościa, który Cię rozwalił z pięści. To normalne. Sam tak robiłem :P
--- End quote ---
co do tego he he he he nie wiem ale czy sądzisz że jeśli pojawiłem się na forum od niedawna i wykazuje swoją aktywność to jestem zupełnym laikiem w FO? nie wiem może chcesz dobrze ale nie musisz mi tłumaczyć takich rzeczy jak follow pt albo typy prochów. co do "Spostrzegania" wybacz ale jestem bardzo dobrym wzrokowcem jak i słuchaczem i nie będę mówił dlaczego (ma to związek z moim zmilitaryzowanym hobby) przeładowanie pistoletu maszynowego bardzo ładnie widać tak jak każdej innej broni w FO :) no chyba że ktoś kto gra w real timie i chce dowalić typa nie patrząc co robi no to faktycznie pod wpływem adrenaliny albo podniecenia kto jak lubi może tego nie zauważyć.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version