Dlaczego ludzie ograniczeni chcą bardziej ograniczać innych? Nie pojmuję tego.
Dlatego użyłem słowa podobno Ok wiec nadal pnedrivy za 30zl działają :/ Co do zapaleńcow to juz tego sie nie powstrzyma, tylko ilu takich jest by wydac nawet te 200-300 zl by sobie poaltowac na jakimś starym wraku kompa z komisu Pozwalając im nadal altowac i mówię tu głownie o PvP owcach, pozwalamy na ustalenie ich zasad , przejeli juz gre robiąc z niej chorą napierdalankę a teraz jeszcze mnożą swoje alty bojowe na potęgę. Morał ? Ograniczyc PvP
Nie.Jesteś jak zwolennik demokracji, który wprawdzie nie wie, dlaczego demokracja jest do dupy, ale jedyną alternatywą jaką widzi jest anarchia i bezprawie. Nie ma i nie było ogólnodostępnego sprzętu typu Gauss Dildo i APA - można to znaleźć w losowych spotkaniach, ludek chwali się screenami, nawet ktoś zamieszczał ofertę sprzedaży amunicji 2mm EC, tej gaussowej. I co? Banda gówniarzy "wozi się w APA"? Nigga, please.No i dalej nie wiem, jak chcesz ograniczyć to nieszczęsne PvP - zizualizować wszędzie miliony strażników z miliardem HPków?
kerur: Tylko czemu od razu zakładasz, że jak kogos interesuje pvp to jest z definicji gówniarzem ;] Ja mógłbym powiedzieć to samo o osobach rzucajacych takimi inwektywami na forum. Crafterzy też korzystają z fast relogow. Po to by ominąc graniczenia związane z cooldownami.Lepiej skupmy sie na dyskusji o tym jak można to ograniczyć i jak pozbyc sie altow nie tracac przyjemnosci z gry. Bo granie jedna postacia jest naprawde trudne.
Lepiej skupmy sie na dyskusji o tym jak można to ograniczyć i jak pozbyc sie altow nie tracac przyjemnosci z gry. Bo granie jedna postacia jest naprawde trudne. Jestes armorerem 3lvl? Pożegnaj się z broniami high tech. Jesteś lekarzem? No to w ogole masz przesrane, bo bedziesz musial kupowac od kogos ammo.
Otóż to. Jako miłośnik Settlersów, a więc i craftu, z orgazmiczną radochą przyjąłem wiadomość o podniesieniu ilości profesji z 3 do 4, a także kumulowane cooldowny na wydobycie i zbieranie. Tyle że zwyczajnie nie da się pogodzić na jednej postaci dwóch profesji na 3 levelu, a zatem alty. Podobnie jak nie da się być członkiem gangu (ani, co oczywiste, liderem) i jednocześnie mieć którąś z profesji 3 levelu - znów alty albo kombinowanie z terminalem. No i nieszczęsny Doctor, który swoje magiczne piguły może ruchać tylko w Vault City - jeszcze jeden alt.I tak to się kręci :>KerUr, ciekaw jestem szczerze i bez żadnej złośliwości - w jaki sposób ograniczyłbyś PvP?
TO NIE TEN TEMAT
W zasadzie ten temat to powinien sie własnie nazywac "jak ograniczyc PvPowców wykorzystujących nadmiernie Alty" - bo nie chodzi tu o to ze masz przypuścmy 3 alty - oni mają ich od zajebania i tylko po to by im nei zabrako amunicji - chore i smutne w jednym
ide juz bo mam ważniejsze rzeczy na głowie niż udowadnianie ze zrobienie z Fo PvPowego raju było zagonieniem reszty graczy w kozi róg.
Tak jak napisałem Fo jest obecnei w rekach PvPowców i poki co nic tego nei zmieni Powiem wam jak bedzie :- zostanie zwiekszony lvl - dodane nowe perki PvP - craftinf bedzie polegał za wykonaniu młota - w SS każdy nowy gracz bedzie mógł podniśc minguna z 50% uszkodeniem - bo juz go i tak nikt nie używa