To, že tady panuje nulová aktivita je mi vcelku jedno. Ale byl bych rád, kdyby se úroveň diskuse (vedené třeba jednou za dva roky) udržela na určité úrovni a aby se nově příchozí člověk, který si tohle fórum bude jednou (třeba i) číst, nemusel nechápavě kroutit hlavou a probírat se plevelem (nebrat prosím osobně).
Jestli si to tady někdy někdo bude číst tak mu jistě budou naprd i příspěvky jako byl ten od Kill n Die, Sarakinův a dokonce i tyhlety ostatni. Jestli chcete tedy udržet topic "Volná diskuze" alespoň na nějaké úrovni můžete pánové začít mazat i některé příspěvky ostatních a nezůstávat jen u mě, když už se tu tedy najednou objevil ten zájem o to mít čísté forko.
No ja neviem ako vy, ale tento topic sa vola Volna Diskuze, podla mna by volna aj mala zostat. Je to na kazdeho zodpovednost co tam postne a co si nasledne o nom budu ludia mysliet - pokial samozrejme je to v medziach slusnosti.
4. Make sense. Post something meaningful and in the proper thread/section. Don't post about the subjects already available. Before posting, ask yourself if your post will contribute this forum at all. Golden rule: read first, post later.
Tož keď sa tu handrkujeme jak lososi, tož by sme na seba meli aspoň hulékat nějakó tó hatlapaltčinó ne?Vysvětlení: sralo mě jak něteří mods práskali posty z tudma do google trans a pak mleli máčky v general fóru. Teď ať si zkusí prknout první lajnu do translátoru .
Jasňačka kémo tys vopravdu boryš jak cyp ! Šak im dáame zkóuknót zač jest toho loket !
Máte někdo skušenosti s perkem Silent Death?