fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 23, 2024, 05:57:12 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6

Author Topic: Volná diskuze  (Read 18896 times)

Sarakin

• Zmikundik
    • Vault šílené brahmíny
Re: Volná diskuze
« Reply #60 on: November 02, 2010, 04:30:00 pm »

No ja neviem ako vy, ale tento topic sa vola Volna Diskuze, podla mna by volna aj mala zostat. Je to na kazdeho zodpovednost co tam postne a co si nasledne o nom budu ludia mysliet - pokial samozrejme je to v medziach slusnosti.
The sanctity of this forum has been fouled

[19:41:06] <@JovankaB> einstein said we dont need name colorizing
« Reply #61 on: November 02, 2010, 04:37:21 pm »

To, že tady panuje nulová aktivita je mi vcelku jedno. Ale byl bych rád, kdyby se úroveň diskuse (vedené třeba jednou za dva roky) udržela na určité úrovni a aby se nově příchozí člověk, který si tohle fórum bude jednou (třeba i) číst, nemusel nechápavě kroutit hlavou a probírat se plevelem (nebrat prosím osobně).

Jestli si to tady někdy někdo bude číst tak mu jistě budou naprd i příspěvky jako byl ten od Kill n Die, Sarakinův a dokonce i tyhlety ostatni. Jestli chcete tedy udržet topic "Volná diskuze" alespoň na nějaké úrovni můžete pánové začít mazat i některé příspěvky ostatních a nezůstávat jen u mě, když už se tu tedy najednou objevil ten zájem o to mít čísté forko.
« Last Edit: November 02, 2010, 04:40:08 pm by Hololasima »
Avatar: Equality of rights for ghouls!

Cpt.Rookie

• The final act is mine
    • riget.info
« Reply #62 on: November 02, 2010, 04:48:25 pm »

Jestli si to tady někdy někdo bude číst tak mu jistě budou naprd i příspěvky jako byl ten od Kill n Die, Sarakinův a dokonce i tyhlety ostatni. Jestli chcete tedy udržet topic "Volná diskuze" alespoň na nějaké úrovni můžete pánové začít mazat i některé příspěvky ostatních a nezůstávat jen u mě, když už se tu tedy najednou objevil ten zájem o to mít čísté forko.
Promiň, ale o úrovni nerozhoduješ ty, ale moderátoři / gms / devs. Netvrdím, že příspěvky ostatních jsou nějaké super hyper nabité informacemi, nicméně ty, které byly smazány jsou _naprosto_ k ničemu.

No ja neviem ako vy, ale tento topic sa vola Volna Diskuze, podla mna by volna aj mala zostat. Je to na kazdeho zodpovednost co tam postne a co si nasledne o nom budu ludia mysliet - pokial samozrejme je to v medziach slusnosti.
Já bych k tomu ještě připojil, že je odpovědnost každého moderátora, jak se k danému topicu/příspěvku postaví a jestli se ho rozhodne smazat, ačkoliv neodporuje přímo nějakému pravidlu fóra. Ano, zní to směšně vzhledem k aktivitě tady, nicméně si za tím stojím.
Ačkoliv pod
4. Make sense. Post something meaningful and in the proper thread/section. Don't post about the subjects already available. Before posting, ask yourself if your post will contribute this forum at all. Golden rule: read first, post later.
se dá schovat prakticky cokoliv.
« Last Edit: November 02, 2010, 04:54:13 pm by Cpt.Rookie »
Server-Boy - FOnline servers statistics
pcntl_wait($status); //protect against zombie children
postCount++;
« Reply #63 on: November 02, 2010, 04:54:36 pm »

Zatím se mi to jeví jako "jééé tady je něco co ostatním nic nepřináší, to smažu, ať mám aspoň nějákej bod za to moderování"

Takže nevím co se to tady zkouší.
Nicméně píseček už stejně úmřel takže proč se tady vůbec dohadujem o blbostech.
« Last Edit: November 02, 2010, 04:57:00 pm by Hololasima »

Sius

• Sheep EX machina!
« Reply #64 on: November 02, 2010, 09:17:32 pm »

Tož keď sa tu handrkujeme jak lososi, tož by sme na seba meli aspoň hulékat nějakó tó hatlapaltčinó ne?

Vysvětlení: sralo mě jak něteří mods práskali posty z tudma do google trans a pak mleli máčky v general fóru. Teď ať si zkusí prknout první lajnu do translátoru :D.
« Reply #65 on: November 02, 2010, 09:32:50 pm »

Tož keď sa tu handrkujeme jak lososi, tož by sme na seba meli aspoň hulékat nějakó tó hatlapaltčinó ne?

Vysvětlení: sralo mě jak něteří mods práskali posty z tudma do google trans a pak mleli máčky v general fóru. Teď ať si zkusí prknout první lajnu do translátoru :D.

Jasňačka kémo tys vopravdu boryš jak cyp ! Šak im dáame zkóuknót zač jest toho loket !

Jescri

• TTTLA
« Reply #66 on: November 02, 2010, 09:38:05 pm »

Jasňačka kémo tys vopravdu boryš jak cyp ! Šak im dáame zkóuknót zač jest toho loket !

Mám stejný názor, že Hololasima.
[My signature was too big, like Jescri's dick]
« Reply #67 on: November 04, 2010, 02:24:08 pm »

Zdravim, včera sem začal hrát FOline a dokonce už mám stan  ;D  ::) ale chtěl sem se zeptat. Když se odstěhuji a půjdu dát stan jinam, Přenesou se i itemy?

Cpt.Rookie

• The final act is mine
    • riget.info
« Reply #68 on: November 04, 2010, 02:28:40 pm »

Ne. Vytvořením stanu nového se ten starý smaže včetně všech věcí.
Server-Boy - FOnline servers statistics
pcntl_wait($status); //protect against zombie children
postCount++;

Sarakin

• Zmikundik
    • Vault šílené brahmíny
« Reply #69 on: November 04, 2010, 04:46:12 pm »

K tomu google translatoru, mne sa to tiez nepaci, ale tak vyzrali na nas, takze 1:0 pre nich :). Btw naschval si skuste hodit tie vase 3 vety do gprekladaca... ta 1. veta je tak pol na pol, ta 2. je imo celkom dobre prelozena tak pozor ! :D, ta 3. je naopak neprelozitelna  ??? Najlepsie je pouzivat frazy ako pouzil holo :D

Bantz

• Mao!Mao!
    • Gang VŠB
« Reply #70 on: November 04, 2010, 05:03:48 pm »

Kemo Jasňačka You vopravdu Borys both CYP! Sak im dáame zkóuknót welcome is the Elbow!

Tak to fakt pochopit nemůžou.
« Reply #71 on: November 07, 2010, 01:15:31 am »

Máte někdo skušenosti s perkem Silent Death?
« Last Edit: November 07, 2010, 01:38:20 am by kishi »
« Reply #72 on: April 22, 2011, 11:18:40 am »

---- 120 dní? :D ---

Mayck

• Rotator
  • ...shhhh...
« Reply #73 on: April 22, 2011, 01:29:12 pm »

Pokud vim tak funguje, ale je skoro k ničemu, protože proplížit se někomu do zad je skoro nemožný.
Měl by fungovat tak, že pokud jsi zasneakovanej a zaútočíš na někoho zbraní na blízko ze zadu(nebo ze zadu zleva nebo ze zadu zprava) tak zdvojnásobí poškození.

Sarakin

• Zmikundik
    • Vault šílené brahmíny
« Reply #74 on: April 22, 2011, 03:46:47 pm »

Testoval som tento perk na CBT jedneho servera, kde je mechanika tohto perku rovnaka a je to dobry perk, akurat je problem v tom, ze musis si vybrat, bud oci alebo 2x dmg z chrbta, pricom dmg je vacsinou podobny, akurat u oci su lepsie crit. efekty.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6

Page created in 0.125 seconds with 21 queries.