Other > Československé fórum

Volná diskuze

<< < (12/16) > >>

Bantz:
Nejde o to, že nemá dostatečnou vypovídající hodnotu, jde o to že má prakticky nulovou hodnotu, ať už vypovídající či jakkoukoliv jinou. Kdyby tady někdo posílal 20 postů denně, tak asi neprojde ani to gifko. Ale čtyři smajlíci neprojdou ani teď.

Cpt.Rookie:

--- Quote from: Hololasima on November 02, 2010, 02:29:50 pm ---Na subforu kde je UPLNĚ mrtvo se mažou posty(nemají "dostatečnou vypovídací hodnotu") a vůbec polemizujete nad tím jakej post je adekvátní a jakej ne. Tak to promiňte kucí ale už to berete trochu vážně ..

--- End quote ---
Ano a je to naprosto v pořádku. Postováním blbostí se fórum neoživí (když nepočítám to oživení, které zmiňoval Bantz).
Chcete nad něčím diskutovat v české části oficiálního fóra? Prosím, máte možnost se normálně vyjádřit.
Nechcete? Nikdo vás nenutí.

Sarakin:
No ved ja som rad ze sa tu debatuje :).
Ja som cakal ze tu bude pisat vela novacikov, myslim si ze nas playerbase je jeden z tych vacsich. Kazdopadne aj ked je vela foriek, tak som myslel ze tato sekcia bude sluzit ako nejaky prostrednik medzi vsetkymi gangami a forkami, co sa zial moc nedeje - resp. nikto nema zaujem o oficialne forko, uz len od nas ho sleduje minimum ludi a este menej nejak prispieva.
(este k tomu gifku, ja viem ze smajliky su zbytocne, ale som rad ze na to niekto reagoval, ze si to vsimol a pobavilo ho to - to bola reakcia ked som si ten post cital xkrat a az po par dnoch som pochopil o co tam ide :) )

Hololasima:

--- Quote from: Cpt.Rookie on November 02, 2010, 02:46:58 pm ---Ano a je to naprosto v pořádku. Postováním blbostí se fórum neoživí (když nepočítám to oživení, které zmiňoval Bantz).
Chcete nad něčím diskutovat v české části oficiálního fóra? Prosím, máte možnost se normálně vyjádřit.
Nechcete? Nikdo vás nenutí.

--- End quote ---

Já chci. Ale asi jsem moc hloupej na to vyjádřit "smích" jinak než těma smajlama. Pánové já rozumím o co vám jde ale mazaním a rádoby "čištěním" stejně mrtvého fórka ničemu nepomůžete.

Cpt.Rookie:
To, že tady panuje nulová aktivita je mi vcelku jedno. Ale byl bych rád, kdyby se úroveň diskuse (vedené třeba jednou za dva roky) udržela na určité úrovni a aby se nově příchozí člověk, který si tohle fórum bude jednou (třeba i) číst, nemusel nechápavě kroutit hlavou a probírat se plevelem (nebrat prosím osobně).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version