Other > Československé fórum
Volná diskuze
Hololasima:
Jak jsem měl jinak napsat že jsem se smál ? ::)
smích smích smích :o
Nebo jak jako ? Proč nesmázneš i ten gif teda ? Bože bože
Sarakin:
--- Quote from: Hololasima on November 01, 2010, 02:16:04 am ---smích smích smích :o
--- End quote ---
SMIECH ;D
Nie, nemazte mi gifkooooo.
Ale teraz vazne. Bantz, podla mna nikomu neublizi ked sem niekto napise sprostost, alebo nejaky iny trollpost. Aktivita nasej sekcie je pod bodom mrazu, jedine postu co sa tu vyskytnu su typu "bla bla som tu novy bla bla" alebo "OMG check this". Musim povedat ze zavidim polish subtrollum, aj ked vacsina postov su tam hluposti, aspon to tam zije a clovek sa zabavi :). Myslim si ze tuto sekciu si gazdujeme sami, pokial teda tu nenadavame, alebo inym sposobom hrubo neznevazujeme pravidla - oprav ma ak sa mylim.
Cpt.Rookie:
Pokud bych si měl vybrat mezi posty typu "smajlík", "gif", "(tr)ololol" a ničím, tak bych prosil raději nic.
Bantz:
Ja bych nepsal ani smich, smich protoze jedina informace z toho je, že se Holo smeje. Ten gif je sice trochu trololo, ale alespon to ma za cil nekoho pobavit, takze to ma alespon nejakou hodnotu.
Hlavni problemy tohohle subfora:
1. Mensi playerbase.
2. Roztristenost, protozoze jsou vicemene tri ceska fora slouzici stejnemu ucelu, krom tehle sekce taky madbrahmin a castecne i VSB forum.
3. Nevyhrocenost vztahu. V soucasnosti, kdy existuje jen jedna vetsi ceska skupina, VSB+Hawks, tak chybi vyrazny nazorovy a osobni spor. Kdyz si clovek projde historii tehle sekce, tak nejzajimavejsi veci jsou spory mezi gangy, kdyz jeste soucasni Hawks uzce nespolupracovali s VSB, viz. http://fodev.net/forum/index.php?topic=2036.0.
Btw. diky tomu ze zmizel jeden post tak se tu rozjela alespon nejaka diskuze. To neni zle, ne?
Hololasima:
Na subforu kde je UPLNĚ mrtvo se mažou posty(nemají "dostatečnou vypovídací hodnotu") a vůbec polemizujete nad tím jakej post je adekvátní a jakej ne. Tak to promiňte kucí ale už to berete trochu vážně ...
:o :o :o
Nevidim důvod proč sem ještě psát, tohle mě dostalo ...
PS: A abych se opravil tak k postu Kill n Die : Můj názor je že je to moc zábavný screen a mnoho lidí se mu jistě zasmálo stejně jako já.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version