Other > Zaginione holotaśmy

Tworzenie postaci - poradnik.

<< < (4/5) > >>

TheRiot!:

--- Quote from: Wichura on May 12, 2010, 01:32:22 pm ---Hybrydy są, ale zazwyczaj beznadziejne w PvP.

--- End quote ---

noo, twoj build to po prostu crafter z docem i outem. taka craft taxi :D

Onion:
Wg tego poradnika to ten Wichurowy craft musiałby mieć EN2 i PE2 (co w typowej casualowej PvE rozgrywce nie ma sensu). Można spokojnie zrobić postać z 4 profesjami crafterskimi, która całkiem nieźle daje sobie radę w PvE, wystarczy chcieć.

Wichura:

--- Quote from: TheRiot! on May 12, 2010, 02:33:12 pm ---noo, twoj build to po prostu crafter z docem i outem. taka craft taxi :D

--- End quote ---
Taksówka, dodajmy, z całkiem pojemnym bagażnikiem, tyle co trzy-cztery powerbuildy.
Tego nubskiego chara wypracowywałem sobie (z pomocą Manero w kwestiach statystyk) od co najmniej jednego wipe i jakbym miał robić jeszcze raz ludzika do zabawy, zrobiłbym takiego samego (tylko tag na Repair zamiast na FA i Action Boy zamiast Stonewalla). Zwyczajnie bym ocipiał bez podwójnego pathfindera i udźwigu około setki, a że odbywa się to kosztem zdolności bojowych - nie można mieć wszystkiego. Dlatego też napinanie się na wojujące hybrydy, nerfienie powerbuildów i tak dalej to zwyczajny bezsens.

TommyTheGun:
Ja dodam tyle, że PvP to nie jedyny sposób na FOnline'a. Sam mam Craftera/Fastshootera, który świetnie sobie radzi na pustkowiach - nie boi się ani raidersów ani okolic SF ani nawet szczurów i modliszek. Dodam, że od samego początku gra się nim przyjemnie i lewelowanie go nie jest katorgą. Dopiero ostatnio przysiadłem i dobiłem go do 18tego lvlu tak swoją drogą. Jedyny mankament to RT - z tym, że dla mnie Fallout to tury, jak bym wolał grać w RT i naparzać ludzi bez opamiętania, to próbowałbym odratować Tacticsa.

Proponuję wyciągnąć wnioski, zamiast przekonywać każdego dookoła, że się nie da.

Kilgore:
Mechanika tej gry nie wspiera zbytnio grania taką postacią. Szybciej/efektywniej/łatwiej jest po prostu użyć n altów zrobionych pod konkretne zadania. I o ile granie 1 postacią, takim crafterem/fastshooterem czy tam taxowka czy innym faktycznie potrafi sprawic radosc niemniejszą od grania "okaleczonym" altem siedzacym w bazie i craftujacym armory/bron/ammo/dragi czy nawet powerbuildem, to przy spotkaniu z tym ostatnim moze spowodowac jedynie frustracje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version