Other > Zaginione holotaśmy

Bug'i , błędy , iracjonalne rozwiązania

<< < (11/31) > >>

Nalewator:
Ja mam tylko bachory jako płomienie, reszta jest ok.

Bartosz:
Może twoj critters.dat pochodzi z jakiejś cenzurowanej wersji? Nie pamiętam dokładnie jak to było tam rozwiązane, czy dat był zmieniony, czy fopatch.

Marszalek:
Dzieńdobry .
Nie mam pojęcia czy to bug albo błąd ale podczas updatu (dziś) byłem na servie na encounterze ze scorpionami.
Pojawiła się informacja, że serwer bedzie miał update i nagle ryms, wyrzuciło mnie do pulpitu.
Po jakichś 5 minutach wchodzę ponownie (po ściągnięciu update'a) i widzę, że zamiast mojej normalnej postaci jest tylko "coś"
(płomienie), a w ekwipunku nie ma NIC. No nic ponownie wchodzę i wychodzę z gry, już jest normalnie ale po wejściu w mapę świata zobaczyłem, że ... zniknął mi namiot. Tknięty przeczuciem wbijam do banku, a tu lipa konta nie ma ...
Sądze, że odzyskać się już tego nie da, a i dziękuje graczom, którzy mi pomogli i zrozumieli. Chciałbym się jedynie dowiedzieć dlaczego stało się co się stało :/

Pandemon:
Ludzie piszą o tym od kilkunastu (a może kilkudziesięciu) minut - był ogromy rollback. Nie wiadomo dlaczego, niektórych cofnęło o kilka dni, niektórych o kilkanaście. Aktualnie serwer jest off więc cos z nim robią, ale jak zwykle nie podali informacji co i ile im zejdzie.

Gladki:
Jak kolega wyżej spotkało mnie to samo z tymże oba moje alty (zalogoany i ten co nie) utracily wszystko z tymże temu drugiemu (niezalogowanemu ) jakimś cudem pojawił się 1000 Caps w łapkach ..zamiast 2 HQ ore :/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version