Other > Zaginione holotaśmy
Bug'i , błędy , iracjonalne rozwiązania
Parano:
--- Quote from: KerUr on May 09, 2010, 12:17:21 pm ---Deserts stalakers - po wczytaniu enco z nimi wywala grę do windows'a ( tak jest od dzisiejszego małego updata ) - 3 razy zgon
Poprawka problem pojawia sie we wszystkich enco z 3d mobami ( DS szczury mrówki itd)
--- End quote ---
Potwierdzam problem.
Lepiej nie ryzykować i nie podróżować z drogim sprzętem po Wastelandzie.
Ciekaw jestem czy naprawią wraz z kolejną aktualizacją, czy raczej zrobią rollback.
Nie mogę znaleźć changeloga po ostatnim update. Nie wiem czy to bug czy nowa zmiana ale FA nie działa tak dobrze jak do tej pory. Pierwsza pomoc przywraca bardzo niewielką liczbę HP. Przy 100% FA mam dramatycznie niską skuteczność (+3... +9 HP).
Oba błędy są zgłoszone w odpowiednim dziale z bugami więc tutaj piszę tylko profilaktycznie dla nie śledzących angielskojęzycznych wątków.
Modok:
Chciał bym zgłosić bug szlem do San Francisco i spotkałem przeciwników kiedy to jeden z nich strzelił seria z karabinu i powalił mnie na ziemie ale nie zabił gra jest cały czas w trybie turowym nie mogę nic zrobić życie mi się nie regeneruje tak po prostu sobie leże proszę o pomoc co można z tym zrobić.
Wichura:
~cuttheveins
W ten sposób popełnia się samobójstwo.
Modok:
Nie ma jakiegoś sposobu może napisać do Admina żeby mi odblokowali postać proszę o jakiś kontakt z Adminami.
Wichura:
Napisałem ci co masz zrobić.
Kontakt z GM (Game Masterem) w grze - komendą +requesthelp. Napisz czy zadziałało i co zrobili, ciekaw jestem reakcji.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version