Other > Polskie Pustkowia
Hammer Time! czyli poradnik początkującego górnika
wognar:
Do pozyskania Chemical Compounds wystarcza 40% science skill (sprawdzone empirycznie).
vilaz:
Wichura to może ja zaproponuję.
1. Ultimate noob guide - Jak się strzela? czemu jaki powiem komuś 'cześć' to ginę? Jak postawić namiot? Itd. tyle że w konwencji dokładnie sprintscreenowanego poradnika. Na kształt 'Hammer time". Wiele ludzi ucieka od FOnline, bo 'wasteland is harsh' tym bardziej dla nowicjusza w świecie Fallout.
2. Ilustrowany przewodnik po pustkowiach. Wycieczka po ciekawych miejscach wastelandu! Jednostronny bilet do Glow. Wizyta w największym grobowcu świata, niesamowitym - Vault 13! itp. itd. :]
Chciałeś propozycji to starałem się coś napisać. Nie besztać, bo to tylko luźne myśli.
Pazoxi:
Poradnik naprawdę świetny ;).
Jeśli chodzi o HQ ore to polecam chodzenie do kopalni w godzinach porannych oraz nocnych :).
vagabond:
Czy ktoś z forumowiczów należy do gangu który ma na własność kopalnię? Koszt takiego luksusu wynosi 75k $. Moje pytanie tyczy się 'wyposażenia' działki - czy poza Minerałami i Ironem, są tam materiały HQ i ew. (choć na to nie liczę) uran?
Pandemon:
Jedynie zwykłe iron ore i zwykłe mineralsy, na dodatek w ograniczonej ilości... totalnie nieopłacalna rzecz.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version