Other > Polskie Pustkowia
Hammer Time! czyli poradnik początkującego górnika
ursus:
Dobra może pojechałem po bandzie...Chodzi mi o ogólne narzekactwo (bardzo to polskie), ja natomiast ciesze się, że komuś się chce. Po prostu pokaż, że można to zrobić lepiej. Na czytaniu mądrych postów na forum nie straciłem, ale te nic nie wnoszące, krytykanckie mnie irytują. A co do "trudnych" słów nie będę przepraszał tylko zachęcam do lektury książek.
vilaz:
Właściwie to składnia była zaburzona, ale ja po prostu jestem wredny. Właśnie dlatego się czepiam do tych, co według mnie czepiają się tego, do czego nie ma się co przyczepić. :)
Riot ma rację, nie można porównać 'Hammer Time', bo jest jedyną pracą na ten temat (co właściwie stawia ją na szczycie... jedno przedmiotowej list :]).
TommyTheGun:
Prawda to.
Jednakowoż azaliż wżdy chciałbym zauważyć, że sam fakt, że nikomu innemu się nie chciało, choć takie tematy są potrzebne, już o czymś świadczy. Ja na przykład mam nadzieję, że takie pojedyncze teksty klejone przez Wichurę zmotywują kogoś innego do działania.
... Chociażby po to, żeby było porównanie i by mogło się w końcu okazać, jakim nubem jest Wichura.
Wichura:
Mniej przypierdalania się celowości młotka w temacie, więcej merytoryki bym prosił. Kopia tego wrzucona na anglojęzyczną część forum czymś takim zaowocowała - dodaj to, popraw tamto, opisz to, com niezwłocznie w miarę skromnych możliwości uczynił.
Czy tworzyć coś jeszcze? Ale na jaki temat?
"Jak zostać największym i najgroźniejszym madafaką Pustkowi?" - to proste, odpal Fallouta 2.
"Jak zrobić dobrą postać?" - to pytanie z cyklu "Jaki samochód wybrać?". Również proste - czarny, czarne są stylowe. Trzeba sobie odpowiedzieć na jedno zajebiście ważne pytanie - co zamierzam tą postacią robić? Poza tym jest już temat "Nasze buildy".
A zatem?
Onion:
Elektroniczne części można znaleźć również w Waterworks i Junkyardzie (Junkyard jest na południe od SF)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version