Other > Polskie Pustkowia

Hammer Time! czyli poradnik początkującego górnika

<< < (4/11) > >>

ursus:
Dobra może pojechaÅ‚em po bandzie...Chodzi mi o ogólne narzekactwo (bardzo to polskie), ja natomiast ciesze siÄ™, że komuÅ› siÄ™ chce. Po prostu pokaż, że można to zrobić lepiej. Na czytaniu mÄ…drych postów na forum nie straciÅ‚em, ale te nic nie wnoszÄ…ce, krytykanckie mnie irytujÄ…. A co do "trudnych" słów  nie bÄ™dÄ™ przepraszaÅ‚ tylko zachÄ™cam do lektury książek.

vilaz:
Właściwie to składnia była zaburzona, ale ja po prostu jestem wredny. Właśnie dlatego się czepiam do tych, co według mnie czepiają się tego, do czego nie ma się co przyczepić. :)

Riot ma rację, nie można porównać 'Hammer Time', bo jest jedyną pracą na ten temat (co właściwie stawia ją na szczycie... jedno przedmiotowej list :]).

TommyTheGun:
Prawda to.

Jednakowoż azaliż wżdy chciałbym zauważyć, że sam fakt, że nikomu innemu się nie chciało, choć takie tematy są potrzebne, już o czymś świadczy. Ja na przykład mam nadzieję, że takie pojedyncze teksty klejone przez Wichurę zmotywują kogoś innego do działania.

... Chociażby po to, żeby było porównanie i by mogło się w końcu okazać, jakim nubem jest Wichura.

Wichura:
Mniej przypierdalania się celowości młotka w temacie, więcej merytoryki bym prosił. Kopia tego wrzucona na anglojęzyczną część forum czymś takim zaowocowała - dodaj to, popraw tamto, opisz to, com niezwłocznie w miarę skromnych możliwości uczynił.

Czy tworzyć coś jeszcze? Ale na jaki temat?
"Jak zostać największym i najgroźniejszym madafaką Pustkowi?" - to proste, odpal Fallouta 2.
"Jak zrobić dobrą postać?" - to pytanie z cyklu "Jaki samochód wybrać?". Również proste - czarny, czarne są stylowe. Trzeba sobie odpowiedzieć na jedno zajebiście ważne pytanie - co zamierzam tą postacią robić? Poza tym jest już temat "Nasze buildy".

A zatem?

Onion:
Elektroniczne części można znaleźć również w Waterworks i Junkyardzie (Junkyard jest na południe od SF)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version