Other > Československé fórum

Moje postřehy z hraní fonline 2238

<< < (2/6) > >>

Deathmann:
Vsak co cekas od bety :) jeste tu je spousta veci co je potreba doladit. Tohle neni wowko,kde si muzes sam udelat instanci... Nedelejte z tyhle hry neco,co neni... Jinak v jednom s tebou souhlasim a to jsou ty dungeony,ale rekni ti jak by to dopadlo v pripade,ze by to bylo nekde na pevnym miste. Kempily by to PKcka jako ted kempi kazdy nechraneny mesto a zajimavy lokace a zase by tu byla druha strana lidi,co by rvala,ze to furt nekdo kempi a neda se to hrat vzdyt to vidis na forku :). Bych to zkusil prednest formou nejakyho questu nebo nejak tak,ze bys proste zasel k nejakymu npc,co by ti na mape hodil nahodne nejaky misto a tam bys to mohl jit vystrilet se skupinkoku a pak bys treba jeste dostal odmenu...

Sius:
Je to beta a jako takovou ji beru. Developeři na jednu stranu všude argumentují tím, jak málo času tomu můžou věnovat a že to dělají ve svém volném čase atd. To chápu a chápu taky to, že opravit chyby nebo přidat novinky prostě zaber nějaký ten čas, ale nechápu to, že se na opačné straně barikády snaží v některých aspektech tvořit hru jako kdyby měla zítra vyjít hotová verze.

Vem si příklad na "fixnutých" expech za craftění a levelování. Podle developerů by nemělo být možné vylevelovat postavu za 1 den na 21ku, souhlasím, ale proč nastavili podmínky tak, že obyčejný hráč nedosáhne ničeho bez toho aby zabíjel nesmyslné množství času opakováním naprosto nudných aktivit. Pokud by bylo co dělat, tak ani nepípnu, ale je to beta a je tu hovno co dělat. Stačilo by zrychlit levelování na hodnoty jaké byly v minulosti nebo mezi něma udělat nějaký kompromis, tak aby lidi mohli hrát a užívat si hru, experimentovat a blbnout a ne otročit 10 hodin aby měli 15 minut čím střílet.

Deathmann:
Mno za jeden den to asi nedas na 21 lvl to jo no :),ale podle me oni nepocitaji s aspektama jako je treba kempeni dolu a ty debilni timeouty. Krafteni lvl 2 veci zabere klidne i 40 minut na jednu vec a da ti to 500xp,takze udelas jednu vec a pak nemas 40 minut co delat (teoreticky) :) a to by chtelo zmenit. Jinak se me jeste celkem nelibi to,ze jsou vendori precpany vsemoznejma kravinama a nemas pomalu sanci tam najit neco k uzitku a tak premejslim nad jednim navrhem kterej by tohle zmenil. Otazkaje vsak takova,zdali by to proslo ze :)

Sarakin:
No co sa tyka hracskej zakladni tak sa dost mylis. Priemerny pocet online je okolo 500, maximum bolo okolo 600, co je podstatne viac ako cez season 3. Ohlasy hracov na nedavne zmeny su vacsinou pozitivne. Je ale pravda ze momentalne je hra stavana pre ludi s dostatkom volneho casu a hranie mimo gang je takmer nemozne.

Lordus:

Naprosto s Tebou souhlasim, Romus. Tohle se celou treti eru snazim vykladat na foru, ale nikdo z devs tomu nevenuje pozornost. Oni kazdym wipe (resp. pred nim) investuji enormni mnozstvi casu a prace do zmeny ekonomiky, ktera se stejne ukaze jako zbytecna, resp. neprinasi to nic noveho. Kdyby investovali zlomek casu do pridani obsahu atd., bylo by to jine.

Ja sam jsem ve treti ere hral jen na pocatku, pak jsem si dal pauzu a pak jsem se vratil kvuli lidem z VSB. Ale ted uz jsem skoncil a jestli se ke hre vratim, tak az v lete, kdy bude snad vice casu. Ale na druhou stranu, leto je leto a nechci ho prosedet u compu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version