Other > Československé fórum
Moje postřehy z hranà fonline 2238
Jimak:
MÄ› hra celkem pÅ™ÃjemnÄ› pÅ™ekvapila ..., ale mÃstnà komunita zas nepÅ™ÃjemnÄ›. Množstvà zlodÄ›jů a PK je naprosto obludné a když se za váma v obchodÄ› stavà x zlodÄ›jů (kor když viditelnÄ› majà o mnoho vyššà lvl a výbavu), tak je to dost ubohé.
Hra dobrá celkem, hráÄi Å¡patnà ...
Enzo:
--- Quote from: Jimak on August 27, 2010, 06:15:46 AM ---MÄ› hra celkem pÅ™ÃjemnÄ› pÅ™ekvapila ..., ale mÃstnà komunita zas nepÅ™ÃjemnÄ›. Množstvà zlodÄ›jů a PK je naprosto obludné a když se za váma v obchodÄ› stavà x zlodÄ›jů (kor když viditelnÄ› majà o mnoho vyššà lvl a výbavu), tak je to dost ubohé.
Hra dobrá celkem, hráÄi Å¡patnà ...
--- End quote ---
vzhledem k tomu, že hra silnÄ› cÃlà na PvP faktor a v podstatÄ› celá hra je jedna velká PvP area (nenapadá mÄ› jiná hra, kde může hrÃ¡Ä umÅ™Ãt opravdu absolutnÄ› vÅ¡ude), nenà se Äemu divit... nemluvÄ› o tom, že mám u spousty hráÄů pocit, že originálnà Fallout ani nehráli, což celkové atmosféře taky nepÅ™idává...
Hololasima:
--- Quote from: Enzo on August 27, 2010, 06:29:58 PM ---vzhledem k tomu, že hra silnÄ› cÃlà na PvP faktor a v podstatÄ› celá hra je jedna velká PvP area (nenapadá mÄ› jiná hra, kde může hrÃ¡Ä umÅ™Ãt opravdu absolutnÄ› vÅ¡ude), nenà se Äemu divit... nemluvÄ› o tom, že mám u spousty hráÄů pocit, že originálnà Fallout ani nehráli, což celkové atmosféře taky nepÅ™idává...
--- End quote ---
A tudÞ je nejlepšà PvP vymazat a hrát RP :)
Sius:
--- Quote from: Hololasima on August 27, 2010, 07:14:55 PM ---A tudÞ je nejlepšà PvP vymazat a hrát RP :)
--- End quote ---
PvP a RP se vzájemnÄ› nevyluÄujÃ.
NavÃc PvP dominuje jen proto, že je boj asi tak jedinou vÄ›cà co se dá ingame dÄ›lat. Zbytek je buÄ zabugovaný nebo hotový z 1/10. A mÃsto toho aby PvPÄkařům vymezili koutek na hranà mimo dosah civilistů, radÄ›ji podporujà boje ve mÄ›stÄ›, které má vÃtÄ›z "bránit". PÅ™itom se prakticky vÅ¡ichni chovajà k NPC jako raideÅ™i. Krapet na hlavu postavený systém, ty mÄ› vyplenÃÅ¡ dům a já ti za to budu každý den odvádÄ›t desátky. CelkovÄ› celý TC mÄ› zaÄÃná těžce nudit až s*át bo zabÃrat mÄ›sta jako Den nebo Gecko samotnými hráÄi... prostÄ› to smrdà a s univerzem se to nesluÄuje ani v tom nejdivoÄejÅ¡Ãm snu.
Jimak:
PK nenà PvP taky ...
Ale dost FOnline mi pÅ™ipomÃná UO, kterou jsem dost dlouho hrával a i byl Älenem RT jednoho shardu.
Ono když se tu ÄlovÄ›k rozkouká, tak zjistÃ, že spoustu zakladnÃch vÄ›cà si lze sám vyrobit a hra pak už je trochu snesitelnÄ›jÅ¡Ã.
Mám jednu otázku: lze smazat postavu?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version