Other > Československé fórum
Moje postřehy z hraní fonline 2238
Jimak:
Mě hra celkem příjemně překvapila ..., ale místní komunita zas nepříjemně. Množství zlodějů a PK je naprosto obludné a když se za váma v obchodě staví x zlodějů (kor když viditelně mají o mnoho vyšší lvl a výbavu), tak je to dost ubohé.
Hra dobrá celkem, hráči špatní ...
Enzo:
--- Quote from: Jimak on August 27, 2010, 06:15:46 am ---Mě hra celkem příjemně překvapila ..., ale místní komunita zas nepříjemně. Množství zlodějů a PK je naprosto obludné a když se za váma v obchodě staví x zlodějů (kor když viditelně mají o mnoho vyšší lvl a výbavu), tak je to dost ubohé.
Hra dobrá celkem, hráči špatní ...
--- End quote ---
vzhledem k tomu, že hra silně cílí na PvP faktor a v podstatě celá hra je jedna velká PvP area (nenapadá mě jiná hra, kde může hráč umřít opravdu absolutně všude), není se čemu divit... nemluvě o tom, že mám u spousty hráčů pocit, že originální Fallout ani nehráli, což celkové atmosféře taky nepřidává...
Hololasima:
--- Quote from: Enzo on August 27, 2010, 06:29:58 pm ---vzhledem k tomu, že hra silně cílí na PvP faktor a v podstatě celá hra je jedna velká PvP area (nenapadá mě jiná hra, kde může hráč umřít opravdu absolutně všude), není se čemu divit... nemluvě o tom, že mám u spousty hráčů pocit, že originální Fallout ani nehráli, což celkové atmosféře taky nepřidává...
--- End quote ---
A tudíž je nejlepší PvP vymazat a hrát RP :)
Sius:
--- Quote from: Hololasima on August 27, 2010, 07:14:55 pm ---A tudíž je nejlepší PvP vymazat a hrát RP :)
--- End quote ---
PvP a RP se vzájemně nevylučují.
Navíc PvP dominuje jen proto, že je boj asi tak jedinou věcí co se dá ingame dělat. Zbytek je buď zabugovaný nebo hotový z 1/10. A místo toho aby PvPčkařům vymezili koutek na hraní mimo dosah civilistů, raději podporují boje ve městě, které má vítěz "bránit". Přitom se prakticky všichni chovají k NPC jako raideři. Krapet na hlavu postavený systém, ty mě vypleníš dům a já ti za to budu každý den odvádět desátky. Celkově celý TC mě začíná těžce nudit až s*át bo zabírat města jako Den nebo Gecko samotnými hráči... prostě to smrdí a s univerzem se to neslučuje ani v tom nejdivočejším snu.
Jimak:
PK není PvP taky ...
Ale dost FOnline mi připomíná UO, kterou jsem dost dlouho hrával a i byl členem RT jednoho shardu.
Ono když se tu člověk rozkouká, tak zjistí, že spoustu zakladních věcí si lze sám vyrobit a hra pak už je trochu snesitelnější.
Mám jednu otázku: lze smazat postavu?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version