Jak kolejną sierote i również jak kolejną sierotę wypuści w świat bez przygotowania do PvP najprawdopodobniej i się zniechęcisz do gry po kilku(nastu) dniach.
Przestaniecie flejmić, czy mam pozamykać WSZYSTKIE tematy? Bo jak przeglądam co piszecie, to trudno znaleźć cokolwiek co należałoby tu zostawić.Do rzeczy albo wracać do książek i uczyć się do testów gimnazjalnych.
Ja tylko szukałem osoby która mnie oprowadzi po tym świecie i wytłumaczy co i jak... Widzę, że trafiłem na nie to forum, przepraszam za nadgorliwość.
No pewnie tylko jeszcze kto ten fleim rozsyła ??
Wybrałeś bardzo kiepską metodę. Postawa roszczeniowa sprawdza się w społeczeństwie socjalistycznym, nie anarchii która tu dominuje. Polecam wnikliwszą lekturę forum oraz Wiki - bardzo dużo zostało już napisane.Ty.MSPANC, wybacz Tommy :>
głupi jesteś
Tak ci odpowiem Oby tak dalej Wichura - prowadzisz bardzo pozytywny sposób konwersacji Wracając do tematu Czy są możliwe do kupienia pojazdy ? (nie chodzi mi o karawane z brahmina )
Czy są możliwe do kupienia pojazdy ? (nie chodzi mi o karawane z brahmina )
czy perk Better Criticals zwiększa obrażenia zadawane przy strzale krytycznym czy też zwiększa szansę na strzał krytyczny?
(...)Co do pytania Zwieksza obrazenia strzalu krytycznego tylko i jedynie i wyłącznie dla snajpera jak najbardzej wskazane