jest gdzieś lista dostępnych komend do chatu? gdzieś obiło mi sie o oczy, że ~costam(spacja)hasło jest na usunięcie chara... a jak krzyknąć, rozmawiać przez radio, etc? przekopałem całe forum i wiki, ale nie znalazłem :/
~changepassword nowe stare - zmiana hasla~deleteself haslo - kasowanie postaciPodczas gry wcisnij f1, tam masz napisane jak krzyczec itp.
Nowemu graczowi raczej te komendy przydadzą się najbardziej na początku. Nie musisz zaczynać trolowania, wszyscy wiemy że reprezentujesz nizinę intelektualną- CS.
musicie se non-stop kłócić? hmm... popykaem chwile i nasunęły mi się 3 pytania:~za każdym razem jak zbieram drewno, przy okazji rozwalam sobie Primitive Toole'a. to tak zawsze, czy kwestia początkowego upośledzenia mojej postaci?~zauważyłem, że wędrując po pustkowiu można natrafić na innych graczy (głównie zasranych PK'ów, dla których Bluesuit na 1 lvlu jest kolejną ofiarą na liczniku). dobre rozumiem, że dzieje się tak w przypadku gdy nasze ścieżki się przetną, ew. gdy On stoi na konkretnej lokalizacji (nie na mapie świata) a ja na niego wpadam. tak więc, czy da się to ominąć, poprzez stanie na mapie świata w jednym punkcie? jak muszę odejść na chwilę od kompa, to zostawiając tak postać mam gwarancje, że nie padne?~czy tych PK'ów musi być aż tylu? i czy ubicie ludka na 1 lvlu, który ma przy sobie ciężko zdobywany pierwszy pistolet (z 3-5 sztukami ammo), troche Junk'u, kilka primitive tooli i pare roślinek naprawde stanowi frajde, i całą fabułę tej gry dla takich ograniczonych dzieci?