nie ma żadnych problemów jak się ma ze 3 konta na tym samym IP i się wymienia rzeczami między sobą?@dikajoswłaśnie spotkałem tą michelle i jakieś inne ścierwa w minesach obok Junktown, z wiadomym skutkiem
Woot Michelle? Ups jedna z postaci przeze mnie stworzonych i oddana w inne ręce ^^
My BOI! You speak non-sense!
Panowie i panie mam pytanie!Muszę wstąpić do BoS żeby zgarnąć 3lvl armorera jednak pojawia się mały problem. Dostałem od BoS w Den questa "investigate suspicious red device", rzecz jasna w Navarro. Poszedłem tam licząc, że już na stacji zaskoczy mnie wielka pikająca czerwona lampka na jakimś robocie albo pomalowany na czerwono wpół zautomatyzowany brahim. Karmę w enclavie mam taką, że nie wierze żeby quest wymagał wchodzenia do środka. Jedyną wskazówką była jedna opcja dialogowa z Chrisem na stacji w której chciał 500$. Jednak jako, że akurat nie miałem gotówki to za bardzo nie zwróciłem uwagi myśląc, że to zapewne opcja wstąpienia do frakcji enclavy. Później dostałem krytyka z plazmy od strażnika i tak się zakończyła moja przygoda na wybrzeżu. Ktoś wie o co chodzi w tym zadaniu? Bezcelowe bieganie z VC do Enclavy nie jest najciekawsze w tej grze, więc błagam o jakieś wskazówki. Czy jest to zadanie na wzór tego z F2?
To mogli być najemnicy albo milicja (w tym przypadku musiałby ktoś do Ciebie strzelić).