Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Bradshaw:
To byłoby możliwe , tylko zauważ że zapisując się do Vault City nie dostałem żadnego + do karmy dla vault city citizens i aż - 2000 do raidersów . Także po wypisaniu się od nich będę miał - 2000 citizens of vault city i - 900 u raidersów :/
Edit. Zauważ również, że zapisując się do raidersów dostanę jeszcze raz - 2000 do citizens of the vault city a odchodząc od nich zaledwie + 1000 .
Edit.2 No chyba , że ktoś zna jakiś sposób aby podbić sobie reputacje u citizens of the vault city . Wtedy mógłbym trochę podbić sobie reputacje teraz i później nie byłoby problemu .
Dozer:
--- Quote from: Wichura on June 21, 2010, 04:10:03 PM ---W ręku, w aktywnym slocie.
Tool oraz Super Toolkit zużywają się po iluś tam naprawach - nie wiem po ilu, mój naprawiator zawsze ma zapas kilku sztuk w łapie. Na Super Toolkit szkoda złota, faile z 200% Repaira to naprawdę rzadkość.
--- End quote ---
Chyba się nie zgodzę :P Mam 90 repair i udaje mi sie naprawic jak kurtka nie ma więcej niż 30%, za to mausera za cholere nigdy :P
dodek92:
hej jestem nowy :D a teraz mam kilka pytań ^^ w zasadzie dwa ;p
1. Na wiki znalazłem spis frakcji graczy... i zdziwił mnie spis ponieważ jedna kategoria otagowana jest napisaem "Ghouls Only" stąd moje pytanie -> Można grać ghoulem? Lub mutantem ? Jeśli tak to jak ?
2. Jeżeli chce zostać Small Guns Gunsmither'em i na wiki pokazuje że mogę to zrobić w Junktown ? To jak to wygląda ? Ide do właściwego kolesia po osiągnięciu wymagań z wiki gadam z nim i załatwione ? Czy muszę się jakoś "przyłączyć" do danego miasta ?
Dozer:
1. Nie
2. Tak, ale nie musisz przyjmować się do miasta tylko idziesz z kasa i gadasz.
dodek92:
Jeszcze jedno. Czy jeżeli przyłącze się do raidersów żeby zrobić 3 poziom Small Gunsmithera i narażę się na takie konsekwencje:
--- Quote ---Modoc, NCR, Vault City, NCR Rangers, Unity, BOS, Redding,Junktown and Broken Hills (Except some mutants) people (together with patrols and caravans of these towns) will shoot you on sight no matter what reputation you will have with them.
--- End quote ---
to czy w momencie kiedy odejdę od reidersów to wszystko wróci do normy ? i czy zostanie mi profesja xD ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version