Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
vagabond:
toola trzeba mieć w ekwipunku czy ręku?
Tomowolf:
w ręnku :) Najlepiej to brac super tool kit kiedy chcemy naprawic kiedy pisze pretty broken lub its barely changing together wedy miejmy toolkita w łapie ale uwaga !! zniknie nam "zószyje sjem".
Wichura:
--- Quote from: vagabond on June 21, 2010, 03:27:58 PM ---toola trzeba mieć w ekwipunku czy ręku?
--- End quote ---
W ręku, w aktywnym slocie.
Tool oraz Super Toolkit zużywają się po iluś tam naprawach - nie wiem po ilu, mój naprawiator zawsze ma zapas kilku sztuk w łapie. Na Super Toolkit szkoda złota, faile z 200% Repaira to naprawdę rzadkość.
Bradshaw:
Mam takie pytanie . Otóż jakiś czas temu dołączyłem do vault city jako citizen i niedawno dowiedziałem się , że aby zdobyć profesję small guns 3 należy wstąpić do raidersów . Po wstąpieniu do vault city organisation moja reputacja u nich spadła znacznie ( - 1900 obecnie ) . Chciałbym się zapytać czy jest jeszcze jakaś możliwość abym zdobył tę profesję ? Tzn. chodzi mi o to abym zdobył tą profesję i jednocześnie mógł później wchodzić do miast normalnie ( jako że z tego co wiem po wstąpieniu do raidersów reputacja u innych znacznie spada ) . I jeżeli jest to możliwe prosiłbym o podanie mi najlepszego rozwiązania w mojej sytuacji .
wrednypiwosz:
--- Quote from: Bradshaw on June 21, 2010, 06:16:14 PM ---Mam takie pytanie . Otóż jakiś czas temu dołączyłem do vault city jako citizen i niedawno dowiedziałem się , że aby zdobyć profesję small guns 3 należy wstąpić do raidersów . Po wstąpieniu do vault city organisation moja reputacja u nich spadła znacznie ( - 1900 obecnie ) . Chciałbym się zapytać czy jest jeszcze jakaś możliwość abym zdobył tę profesję ? Tzn. chodzi mi o to abym zdobył tą profesję i jednocześnie mógł później wchodzić do miast normalnie ( jako że z tego co wiem po wstąpieniu do raidersów reputacja u innych znacznie spada ) . I jeżeli jest to możliwe prosiłbym o podanie mi najlepszego rozwiązania w mojej sytuacji .
--- End quote ---
http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Profession:_Gunsmith_(Small_Guns)
Jak widzisz 3lvl tylko u raidersów. A nie możesz wypisać się z VC, reputacja wróci prawie do normy, iść zrobić 3lvl, wypisać się od raidersów (nie bierz nic z sobą, bo Cie zastrzelą) i ponownie zapisać się do VC?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version