Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
spitfire182:
Witam.
Mam problem z dołączeniem do frakcji Vault City. Spełniam wymagania podane w wiki (mam ponad 150% FA), ale strażnik przed bramą nawet nie chce ze mną rozmawiać (pojawia się nad nim tekst, ale nie ma opcji dialogowej).
Przed próbą dołączenia do VC odszedłem z gangu (jestem dodany w kilku bazach jako friend - to może być problem?).
Moja karma w VC wynosi -200 (na wiki nie ma w ogóle mowy o karmie).
Charyzma to 3.
Słyszałem, że to może być jakiś bug, ale może jest inne rozwiązanie?
maorys:
lepiej zrob se nowego alta z 9charyszmy i zazyj paczke mentatow....
Tathagata:
Oczywiście rozmawiasz ze strażnikiem po prawej stronie bramy?
Skoro spełniasz wymagania i masz 3 charyzmy to być może jest to sprawka tej reputacji, ale ta szybko wzrośnie. Więcej charyzmy nie trzeba.
Spróbuj za dzień, dwa.
Zakładam ze na pewno jesteś wypisany ze wszystkich możliwych baz, to znaczy z ostatniej :) Bycie friend w bazie nie stanowi tu żadnego problemu.
Bug o ile dobrze pamiętam objawiał się tym że jeśli źle zagadałeś ze strażnikiem i przerwałeś w trakcie to już nie chciał z Toba gadać.
Dozer:
Nie ukrywam, że odpowiedź na mojego postac byłaby ogromnie pomocna.
Mógłby ktoś napisać na czysto ile dokładnie repair dodaje tool i super tool kit?
Prośba nr 2 to zrobienie takiej tabelki która pomagałaby nam ocenić który sprzęt możemy próbować sami reperować...
np. 50 skill - pipe rifle, mauser
80 skill - cośtam
100 skill - skórzana kurtka i jakiśtam pistolet :P
130 skill - assault rifle
Napisałbym ktoś parę progów skilla repair i itemy które wtedy można już naprawiać?
Wichura:
Ciężko narysować coś takiego - cokolwiek brałem do naprawy poniżej 150% Repaira, obfitowało w faile. Powyżej 180 znacznie się to zmniejszyło, obecnie z 200 i toolem w łapie fail zdarza się może raz na sto napraw. I co ciekawe nie ma reguły jeśli o klasę sprzętu idzie - miewałem już faile na Hunting Rifle, 10mm Pistolach jak i na LSW.
Zatem tabelki tworzył nie będę, bo nie mam pojęcia, jak miałaby wyglądać.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version