Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (163/395) > >>

spitfire182:
Witam.

Mam problem z dołączeniem do frakcji Vault City. Spełniam wymagania podane w wiki (mam ponad 150% FA), ale strażnik przed bramą nawet nie chce ze mną rozmawiać (pojawia się nad nim tekst, ale nie ma opcji dialogowej).
Przed próbą dołączenia do VC odszedłem z gangu (jestem dodany w kilku bazach jako friend - to może być problem?).
Moja karma w VC wynosi -200 (na wiki nie ma w ogóle mowy o karmie).
Charyzma to 3.

Słyszałem, że to może być jakiś bug, ale może jest inne rozwiązanie?

maorys:
lepiej zrob se nowego alta z 9charyszmy i zazyj paczke mentatow....

Tathagata:
Oczywiście rozmawiasz ze strażnikiem po prawej stronie bramy?
Skoro speÅ‚niasz wymagania i masz  3 charyzmy to być może jest to sprawka tej reputacji, ale ta szybko wzroÅ›nie. WiÄ™cej charyzmy nie trzeba.
Spróbuj za dzień, dwa.
Zakładam ze na pewno jesteś wypisany ze wszystkich możliwych baz, to znaczy z ostatniej :) Bycie friend w bazie nie stanowi tu żadnego problemu.
Bug o ile dobrze pamiÄ™tam objawiaÅ‚ siÄ™ tym że jeÅ›li źle zagadaÅ‚eÅ› ze strażnikiem  i przerwaÅ‚eÅ› w trakcie to już nie chciaÅ‚ z Toba gadać.

Dozer:
Nie ukrywam, że odpowiedź na mojego postac byłaby ogromnie pomocna.
Mógłby ktoś napisać na czysto ile dokładnie repair dodaje tool i super tool kit?
Prośba nr 2 to zrobienie takiej tabelki która pomagałaby nam ocenić który sprzęt możemy próbować sami reperować...
np. 50 skill - pipe rifle, mauser
80 skill - cośtam
100 skill - skórzana kurtka i jakiśtam pistolet :P
130 skill - assault rifle

Napisałbym ktoś parę progów skilla repair i itemy które wtedy można już naprawiać?

Wichura:
Ciężko narysować coś takiego - cokolwiek brałem do naprawy poniżej 150% Repaira, obfitowało w faile. Powyżej 180 znacznie się to zmniejszyło, obecnie z 200 i toolem w łapie fail zdarza się może raz na sto napraw. I co ciekawe nie ma reguły jeśli o klasę sprzętu idzie - miewałem już faile na Hunting Rifle, 10mm Pistolach jak i na LSW.
Zatem tabelki tworzył nie będę, bo nie mam pojęcia, jak miałaby wyglądać.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version