Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (142/395) > >>

KerUr:
ok czyli jak rozumiem trzeba zhandlować cos za cos a nie oddawac im stafu za free jak bym był dobrodziejem ?
hmmmm ale to touche głupie bo mógłbym wymieniać staff w nieskończoność chyba i rep by mi wskoczył na +1K

dobra zobaczę moze w tym jest sęk

maorys:
jestem pocztkujacym lowca niewolnikow wiec mam pare pytan w tej kwesti
1. jak mozna sie nimi wymieniac z innymi graczami?(probowalem opcji dostepnej w dailogu ale nic...
2.czy mozna wyexpic niewolnika?
3.ilu mozna miec maxymalnie, mam teraz 9 charyzmy i magnetic personality czy jak wezme jeszcze +1charyzmy to czy to zrobi jakas roznice?
 Z gory serdecznuie dziekuje za wszystkie rzeczowe i konkretne odpowiedzi:)

Alvin:
Z tego co wiem a wiem nie wiele :D z 9 ch + perk magnetic personality to bedziesz mógł mieć 5 niewolników.
Co do drugiego pytania to raczej nie. A na pierwsze nie znam odpowiedzi .

Pandemon:
Nie da się w czystym znaczeniu tego słowa wymieniać niewolników. Możesz komuś go sprzedać na zasadzie, że gracz Ci daje ileś tam kapsli, a Ty mówisz niewolnikowi, że chcesz żeby teraz służył komuś innemu (w głównym dialogu, chyba przed ostatnia opcja, a potem wpisujesz klikając "Say" nick tego gracza).

Niewolników da się levelować. Wystarczy, żeby to oni zabijali. Nie wiem do jakiego lvla bo tego nie pisze, wiem, że homesteader może mieć max 132hp (żeby zobaczyć czy niewolnik dostał lvl musisz mieć awarness i sprawdzać ilość jego hp)

Gladki:
Podpowie mi ktoś jak technicznie wygląda łapanie niewolników? Opcja 'serch' mi nie pomogła :/
Mam perka Slaver i CH=3
Próbowałem łapać ich podobnie jak brachimy tyle że wszyscy których próbowałem 'związać' mieli status nieprzytomny ( -16 do 0 hp ) ale pojawiało się jedynie : 'that does nothing'
Aha i koło namiotu mam jednego brachima czy to może mieć wpływ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version