Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
vagabond:
jak to jest z bunkrem? to jest unikat, tylko dla kilku najlepszych sojuszy, czy nawet 3 świerzaków którzy dostali od Złotej Ryki 500 tyś. jest w stanie założyć gang, a za bazę wybierając Bunker?
Na czym polega quest niezbędny do przejęcia tej bazy?
Wichura:
--- Quote from: vagabond on June 06, 2010, 03:34:05 AM ---jak to jest z bunkrem? to jest unikat, tylko dla kilku najlepszych sojuszy, czy nawet 3 świerzaków którzy dostali od Złotej Ryki 500 tyś. jest w stanie założyć gang, a za bazę wybierając Bunker?
Na czym polega quest niezbędny do przejęcia tej bazy?
--- End quote ---
"świeżaków" :>
Tak, nawet oni, mając 500k i wypełniony quest, mogą kupić sobie bunkier. Jeśli kupuje lider istniejącego już gangu, ich baza zniknie i zostanie upgrade'owana do bunkra. Pojawia się w okolicach Necropolis, jakoby na południe, południowy-wschód.
Na czym polega quest - głównie na sporej ilości spacerów i zaczepiania NPCów. Zaczyna się w Junktown, u tego sympatycznego łysola, co diluje jaskiniami i farmami. Trzeba go spytać o coś specjalnego, on pokieruje dalej. Nie ma co lecieć od razu do zioma, który ów bunkier sprzedaje, bo bez pogwarzenia z ilomaś tam osobami powie on najwyżej "Hello, stranger." czy coś w tym typie.
TheRiot!:
--- Quote from: Gladki on June 05, 2010, 02:11:21 PM ----Czy mając perka Slaver i CH=3 mogę łapać niewolników?
--- End quote ---
bez różnicy,3 CHA = 1 merc/2 graczy. Możesz zawsze potem dać magnetic personality i masz 2 slave'y
KerUr:
orientuje sie ktos czemu pomimo oddania góry przedmiotów za free sprzedawcą reputacja nawet nie drgnie na +
czy 1 CHA uniemożliwia przyrost repa ?
NTR:
--- Quote from: KerUr on June 06, 2010, 04:55:52 PM ---orientuje sie ktos czemu pomimo oddania góry przedmiotów za free sprzedawcą reputacja nawet nie drgnie na +
czy 1 CHA uniemożliwia przyrost repa ?
--- End quote ---
Z doświadczenia wiem że reputacja wzrasta od ilości kasy którą zabierzesz ze sklepu. Za jednym razem udawało mi się podnieść nawet o 500-600 (przy sprzedaży za 20-30k)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version