Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Dark Angel:
--- Quote from: ISn2 on May 22, 2010, 07:25:48 PM ---To zalezy z ktorej strony patrzysz, dobre PvP zginelo dwa łajpy temu...
--- End quote ---
+1
Teraz PVP to merce , Ekipa lazaca na sterydach w CA oraz campienie na WM ..
Pandemon:
Złe PvP to też PvP, jak widzisz jakąś alternatywę to mi powiedz bo jak narazie loguje się na 15, w porywach do 20 minut, żeby połazić po mapie i poszukać nubów do zabicia.
Ta gra jest po prostu nudna.
Wichura:
--- Quote from: Pandemon on May 23, 2010, 09:35:29 AM ---Złe PvP to też PvP, jak widzisz jakąś alternatywę to mi powiedz bo jak narazie loguje się na 15, w porywach do 20 minut, żeby połazić po mapie i poszukać nubów do zabicia.
Ta gra jest po prostu nudna.
--- End quote ---
To nie graj, jak nudna.
Ja loguję się żeby poszukać nubów, których trzeba oprowadzić po świecie i wyposażyć w zestaw startowy, a jak mam wystarczająco dużo czasu, to i pomóc im nabić level czy dwa. Do PvP jestem za wolny, więc nawet nie próbuję, TC polega obecnie na tym, kto ma więcej szybszych taxi-charów, więcej multilogów i lepsze czity, a ponieważ dysponuję tylko nubską taksówką, a na multilogach i czitach nie znam się wcale - odpada i to, wystarczającej adrenalinki dostarcza bieganie po niestrzeżonych kopalniach :>
ISn2:
Wichura specjalnie dla Ciebie, moge przeprowadzc przyspieszony kurs oszukiwania, poza FO starterem wzbogacisz swoje uslugi o poradnik powergamming'u ku chwale przyszlych gangow, woohaa!
Tomowolf:
Mi te dual logi wyszły na to że dostałem bana na 60 godzin (bo się przyznałem) Bo miałem 2 postacie na jednym aj pi zalogowane no ale jedna juz była wyłączaona (tzn klient off al nie pisalo nad postacia (off..) :P A więc jak sie chcesz czegoś dorobic to albo bana albo dobrych rzeczy (na powa buldah i dual logsach) albo się ŚWIETNIE* bawićna hybrydzie.
*te świetnie to nie irionia po prostu hybrydy są fajne ja mam 2lvl big gunner i 2 lvl armorer naraz i mi to starczy zeby sobie samemu na karawane SF isc lub co innego :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version