Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (113/395) > >>

TommyTheGun:
O ile dobrze pamiętam, za Wiki-Boya odpowiedzialny jest między innymi Izual. Jest też odpowiedni kanał IRC dotyczący Wiki-Boya ale - wybacz - nie pamiętam nazwy i nie mam czasu jej teraz sprawdzić.

Wichura:

--- Quote from: pret0rian on May 18, 2010, 06:36:05 PM ---Ja tylko szukałem osoby która mnie oprowadzi po tym świecie i wytłumaczy co i jak... Widzę, że trafiłem na nie to forum, przepraszam za nadgorliwość.

--- End quote ---
Wybrałeś bardzo kiepską metodę. Postawa roszczeniowa sprawdza się w społeczeństwie socjalistycznym, nie anarchii która tu dominuje.
Polecam wnikliwszą lekturę forum oraz Wiki - bardzo dużo zostało już napisane.

--- Quote from: KerUr on May 18, 2010, 07:12:07 PM ---No pewnie tylko jeszcze kto ten fleim rozsyła ??
--- End quote ---
Ty.

MSPANC, wybacz Tommy :>

KerUr:

--- Quote from: Wichura on May 18, 2010, 08:03:52 PM ---Wybrałeś bardzo kiepską metodę. Postawa roszczeniowa sprawdza się w społeczeństwie socjalistycznym, nie anarchii która tu dominuje.
Polecam wnikliwszą lekturę forum oraz Wiki - bardzo dużo zostało już napisane.Ty.

MSPANC, wybacz Tommy :>

--- End quote ---

Tak ci odpowiem

--- Quote from: Wichura on May 18, 2010, 06:12:11 PM --- głupi jesteś
--- End quote ---

Oby tak dalej Wichura - prowadzisz bardzo pozytywny sposób konwersacji

WracajÄ…c do tematu
Czy są możliwe do kupienia pojazdy ? (nie chodzi mi o karawane z brahmina )

Glave:

--- Quote from: KerUr on May 18, 2010, 09:09:16 PM ---     
Tak ci odpowiem

Oby tak dalej Wichura - prowadzisz bardzo pozytywny sposób konwersacji

WracajÄ…c do tematu
Czy są możliwe do kupienia pojazdy ? (nie chodzi mi o karawane z brahmina )

--- End quote ---

Możliwa jest do kupienia karawana z brahmina.

Wichura:

--- Quote from: KerUr on May 18, 2010, 09:09:16 PM ---Czy są możliwe do kupienia pojazdy ? (nie chodzi mi o karawane z brahmina )
--- End quote ---
Przed wipem można było kupić w New Reno, w dzielnicy Chop Shop. Gdzie teraz - nie wiem, możliwe że też tam.
Nie interesowałem się zbytnio - te które widziałem kończyły jako ozdoba namiotu czy bazy, bo łatwo je stracić, trzeba to tankować amunicją energetyczną i naprawiać. No i jak władujesz się na enco, na mapie pojawia się widoczna dla wszystkich żółta kropeczka. Same wady, zaleta to szybkość i bagażnik - nic, czym nie dysponuję na swoim ludziku.

Tylko błagam, nie ogłaszaj na forum, że idziesz kupować tam samochód :>

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version