Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Pandemon:
Kto mówi, że chcemy Cię tu zatrzymać? ::)
Nie no, nie będę taką egoistyczną świnią, moja propozycja: nie dołączaj nigdzie, znajdź paru dobrych kumpli na forum (ewentualnie graj z kimś z "reala"), min. 3-4 osoby i PvP/PK. Na początek możecie tam jakies 10lvl mieć, zwykłe scoped hunting rifle troszke amunicji i dobra zabawa gwarantowana.
Wystarczy się nie zrażać jak padniesz i stracisz wypas super hiper duper spluwe + mase amunicji.
Wichura:
--- Quote from: Pandemon on May 18, 2010, 05:22:02 PM ---Jak kolejną sierote i również jak kolejną sierotę wypuści w świat bez przygotowania do PvP najprawdopodobniej i się zniechęcisz do gry po kilku(nastu) dniach.
--- End quote ---
Kolejny raz zacytuję sam siebie - głupi jesteś i znów nie masz pojęcia o czym właściwie piszesz.
Kolego pret0rian - ta gra ma pełno "tego czegoś", a teraz wypierdalaj. Nie mam czasu na zabawianie każdego egoistycznego zasrańca, który się napatoczy. Buziaki.
pret0rian:
Ok, już spierdalam, żegnam.
[Edited]
Ja tylko szukałem osoby która mnie oprowadzi po tym świecie i wytłumaczy co i jak... Widzę, że trafiłem na nie to forum, przepraszam za nadgorliwość.
TommyTheGun:
Przestaniecie flejmić, czy mam pozamykać WSZYSTKIE tematy? Bo jak przeglądam co piszecie, to trudno znaleźć cokolwiek co należałoby tu zostawić.
Do rzeczy albo wracać do książek i uczyć się do testów gimnazjalnych.
KerUr:
--- Quote from: TommyTheGun on May 18, 2010, 06:40:31 PM ---Przestaniecie flejmić, czy mam pozamykać WSZYSTKIE tematy? Bo jak przeglądam co piszecie, to trudno znaleźć cokolwiek co należałoby tu zostawić.
Do rzeczy albo wracać do książek i uczyć się do testów gimnazjalnych.
--- End quote ---
No pewnie tylko jeszcze kto ten fleim rozsyła ??
"Miszcz" szpagatu nad ogniskiem walczÄ…cy o kolejne posty ?
Tommy czy wiesz kto odpowiada za aktualizacje Wiki-Boy'a ?? Bo coś tam zdecydowanie się złego dzieje !!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version