Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Nice_Boat:
Dodger podnosi ci AC, czyli w większości sytuacji nie pomoże wcale bo ludzie trudniący się PvP mają dużo SP w swojej broni. Toughness natomiast jest bardzo przydatny przeciwko wszelkiej maści critterom, natomiast co do PvP spotkałem się z opiniami od "nie robi" do "mam na każdej postaci". Generalnie dodgera można sobie odpuścić, a toughnessa lepiej mieć niż nie mieć.
BRD podnosi ci obrażenia od każdego wystrzelonego pocisku, więc o ile w przypadku broni strzelającej pojedynczo zysk będzie niewielki, o tyle sprzęt strzelający burstem (czyli np. minigun) będzie o kilkanaście-kilkadziesiąt % bardziej efektywny.
Panzerglas:
Trochę z innej beczki gdzie znajdę fiber i jakie narzędzia do niego potrzebuje?
ble ble:
bardzo dziekuje! o taka odpowiedz mi chodzilo, tzn mialem nadzieje taka przeczytac:)
mam jeszcze jedno pytanko: moze zbyt komplikuje sprawe ale wole zapytac...
chodzi o jeden moim zdaniem bardzo pomocny perk: wepon hendling, wiem co robi ale czy myslicie ze jest roznica miedzy sily 7 odrazu, a 4+ perk
wiem ze na poczatku( poczatek jak poczatek 15 lvl :/) dopuki nie bede mial perka moje shooty beda obnizone o sporo procent
ale czy jest jakas roznica? logiczne rzecz biorac nie ma, ale jak ostatnio sie dowiedzialem np. ze zasieg granatu zalezy od sily a nie percepcji to juz sam nie wiem:) wole zapytac, dlatego pytam...
pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
ble ble:
--- Quote from: Panzerglas on January 05, 2010, 12:44:46 am ---Trochę z innej beczki gdzie znajdę fiber i jakie narzędzia do niego potrzebuje?
--- End quote ---
pomaranczowa roslina na pustyni np, chyba ze maz baze:)
potrzebujesz outdoora chyba ponad 40% no i noz( stoisz obok i wybierasz kose z plecaka:))
swoja droga chetnie od ciebie zakupie spora ilosc! po dobrej cenie!!hehe
Nice_Boat:
--- Quote from: ble ble on January 05, 2010, 12:48:49 am ---bardzo dziekuje! o taka odpowiedz mi chodzilo, tzn mialem nadzieje taka przeczytac:)
mam jeszcze jedno pytanko: moze zbyt komplikuje sprawe ale wole zapytac...
chodzi o jeden moim zdaniem bardzo pomocny perk: wepon hendling, wiem co robi ale czy myslicie ze jest roznica miedzy sily 7 odrazu, a 4+ perk
wiem ze na poczatku( poczatek jak poczatek 15 lvl :/) dopuki nie bede mial perka moje shooty beda obnizone o sporo procent
ale czy jest jakas roznica? logiczne rzecz biorac nie ma, ale jak ostatnio sie dowiedzialem np. ze zasieg granatu zalezy od sily a nie percepcji to juz sam nie wiem:) wole zapytac, dlatego pytam...
pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
--- End quote ---
Zasięg rzutu granatem to siła*3, ale nie wiem co do ma do weapon handling, bo inwestowanie w 2 skille bojowe to pomyłka. Co do samego weapon handling - tak, różnica jest wystarczająco duża, żeby mocno przeszkadzała (bierz pod uwagę to, że twój weapon skill nie będzie na początku wysoki, więc upragnione 95% na wszystko uzyskasz znacznie później).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version