Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (88/395) > >>

Wichura:

--- Quote from: wrednypiwosz on April 20, 2010, 09:04:35 PM ---Hmm o co chodzi z tym kupowaniem niewolników od innych? Jest w myk w rozmowie " teraz Twój Ci on" i na jakiej zasadzie działa zaprzęganie ich do pracy?

--- End quote ---
"I have someone else to command you" czy coś takiego, jeśli jesteś właścicielem niewolnika, trzeba wpisać nicka za pomocą "Say". Jeśli nie jesteś, a ktoś ci go przekazuje, czarnuch zaczyna biegać za tobą tytułując cię masterem i możesz z nim robić różne brzydkie rzeczy.

Pazoxi:
1. Jak najlepiej zarobić? (Mam 1 lvl więc mordowanie czegokolwiek odpada.)
2. Gdzie mogę znaleźć amunicję do hunting rifle?
3. Czy da się przedłużyć czas rozmowy podczas kupowania? (W sklepie jest bardzo dużo syfu i zanim znajdę coś dla siebie, wyłącza mi się okienko.)
4. Jak można zbudować własną kryjówkę i jak ją ulepszyć?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.

Vordarod:
1. Braminie gówno, lub noszenie skrzynek w HUB
2. W enco z raidersami, lub wbić wyższy lvl i zrobić odpowiednia profesję,
3. czas rozmowy zależy od skilla spech, a czas na handel od bartera,przy czym minimum to 30 sekund
4. co do namiotu to 10 skórek z brahmina, wychodzisz na pustyniÄ™, wbijasz na lokacje używasz na nich science i wuala,  jest namiot jednak nie da sie go ulepszać chyba że o czymÅ› nie wiem:D

Parano:

--- Quote from: Pazoxi on April 20, 2010, 10:45:56 PM ---1. Jak najlepiej zarobić? (Mam 1 lvl więc mordowanie czegokolwiek odpada.)
2. Gdzie mogę znaleźć amunicję do hunting rifle?
3. Czy da się przedłużyć czas rozmowy podczas kupowania? (W sklepie jest bardzo dużo syfu i zanim znajdę coś dla siebie, wyłącza mi się okienko.)
4. Jak można zbudować własną kryjówkę i jak ją ulepszyć?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.

--- End quote ---

1. Jest wiele sposobów, o których nie będę pisał po raz setny. Choćby zbieranie gówien w zagrodach brahminów albo noszenie paczek przy rozładowaniu karawan.
Jednak jeśli potrzebujesz większej kasy zgłoś się do mnie. Znajdę coś do roboty, dobrze płacę.
2. Jest wiele sposobów... Możesz kupić ode mnie. Jeśli masz kapsle. Jeśli nie masz patrz punkt 1.
3. Wpakuj kilka punktów doświadczenia w skilla handlarza. Przy barterze 100% spokojnie przejrzysz cały inwenatarz w sklepach.
4. Możesz postawić namiot. Później będziesz mógł kupić jaskinię, farmę i kilka innych kryjówek. Jak nie masz skór na namiot - to też zgłoś się do mnie.

Kharaam:
1. Skrzyneczki możesz też nosić w San Francisco.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version