Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (87/395) > >>

Pandemon:
Nic nie rozumiem z waszych wypowiedzi, ale jakoś dziwn mi sie wydaje ten zakaz pk w mariposie, jakby nie chcieli żeby ludzie się tłukli to dlaczego guardów nie postawią?

RJ:

--- Quote from: Wipe on April 20, 2010, 06:37:31 PM ---Ciekawe skÄ…d masz takie informacje...

--- End quote ---

Powiedzcie wprost, ze zasady zapisane na forum FOnline nijak sie maja do zasad w grze. Kazdy GM robi co chce wedlug wlasnego uznania i tyle w temacie.

TheRiot!:

--- Quote from: Wipe on April 20, 2010, 06:37:31 PM ---Ciekawe skÄ…d masz takie informacje...

--- End quote ---

tak było kiedyś :(

Wichura:
Wasteland is harsh. Chadzałem tam przed wipem jako zwiad i ani razu nie dostałem w palnik, choć uciekać się zdarzyło. Podobnie z niestrzeżonymi kopalniami HQ - tam też czają się PK czy zwyczajnie znudzone dzieciaki, które lubią fragować. A wystarczy odrobina szczęścia i wybranie stosownie no-life'owej pory na takie wycieczki.

wrednypiwosz:

--- Quote from: Jack Torrance on April 20, 2010, 11:51:08 AM ---1. Mam 159 small guns, 126 repair i pomimo tego jak próbuje naprawiać np. SMG czy shotguna, to na moje oko w 50% mam fail. Za mały skill repair czy może wchodzą w grę jakieś inne czynniki?

--- End quote ---

Musisz mieć w plecaku kombinerki (tools) ewentualnie cały zestaw za 2k (supertools). Skill jest wystarczający, chociaż repair, o ile masz taką możliwość, dobiłbym do 135.

Hmm o co chodzi z tym kupowaniem niewolników od innych? Jest w myk w rozmowie " teraz Twój Ci on" i na jakiej zasadzie działa zaprzęganie ich do pracy?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version