Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
blahblah:
To ja się tak jeszcze tu spytam bo na angielskim pytanie poszło już dwie strony dalej.
Czy jak założę z kimś namiot wspólny, to ten kto klikał na skóry musi odwiedzać go raz na cztery tygodnie, czy może być którykolwiek z nas?
Jack Torrance:
Witam,
Proste pytanie: czy i ewentualnie JAK działa radio? Znalazłem, wrzuciłem w slot ITEM 2, zmieniam kanały i nie widzę żeby ktoś gdzieś na jakimś gadał... Ja mogę gadać ale nikt się nie odzywa z drugiej strony, więc nie wiem o co kaman...
Pozdrawiam,
Jack
blahblah:
--- Quote from: Jack Torrance on April 09, 2010, 02:32:22 am ---Proste pytanie: czy i ewentualnie JAK działa radio? Znalazłem, wrzuciłem w slot ITEM 2
--- End quote ---
Radia działają, chyba że coś się przed chwilą zepsuło. Trzymasz w łapce, ustawiasz kanał i rozmawiasz shift+enter. Jeżeli ktoś jest i chce odpowiedzieć to to zrobi, ale często jest cisza jeżeli nie umówiłeś się z kimś albo jest ósma rano :p
dodge:
ja mam pytanko czy jest mozliwosc, zeby miec czyjs (nie swoj) namiot na mapie zaznaczony?
czy nie da sie w ogole, czy trzeba byc obencym przy jego konstrukcji?
bo kumpel zrobil namiot, potem mnie do niego zaprowadzil no i bylem w nim, ale nie mam go na mapie zaznaczonego, a namiot jest troche daleko od miasta i zanim dojdziemy tam razem to przez turowa walke w encounterze nas rozdziela przewaznie :[
Wichura:
Żeby widzieć czyjś namiot, musisz go otagować jako lidera grupy zanim go utworzy.
Radio działa na całej mapie świata, ale kwestia wybrania kanału - kiedyś 44 to był polski ogólny, jak 19 na CB, ale nie używałem radia od stu tysięcy lat, więc nie powiem jak jest teraz.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version