Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (61/395) > >>

jodwig:

--- Quote from: blahblah on April 08, 2010, 09:09:33 am ---Ma ktoś aktualny crafting table to small guns prof 3?

Bo chyba snajperka nie wymaga już dwóch metal partsów i junka jak kiedyś..

--- End quote ---

Sniper Rifle wymaga:
-3 High Quality Alloys
-4 Good Metal Parts
-3 Metal Parts
-1 Alloy
-1 Junk
-1 Wood

:D

wrednypiwosz:
Fach złodziejski działa? Czy nadal można mieć 300% a nawet nie ukradnie się kapsla z kieszeni?

Pandemon:
Ukradnie się i straci się reputacje w mieście nawet jeśli będzie sukces w kradnięciu i ofiara się nie zorientuje. Chyba za suckes masz -100rep a za fail -200 albo -500, tak jakoś dostawałem jak próbowałem

blahblah:

--- Quote from: jodwig on April 08, 2010, 11:06:17 am ---Sniper Rifle wymaga:

--- End quote ---
Dziękuję.

--- Quote from: Pandemon on April 04, 2010, 04:34:51 pm ---Dobra, tyle to i ja wiem, że trzeba wykopać. Jak nie potrafisz lepiej wytłumaczyć to nie pisz  :-X

--- End quote ---
Kopalnia w Gecko jest dużo mniej zaludniona, ale żeby się dowiedzieć gdzie są dobre miejsca do kopania musisz kogoś spytać żeby pokazał.

TheRiot!:

--- Quote from: Pandemon on April 08, 2010, 01:58:49 pm ---Ukradnie się i straci się reputacje w mieście nawet jeśli będzie sukces w kradnięciu i ofiara się nie zorientuje. Chyba za suckes masz -100rep a za fail -200 albo -500, tak jakoś dostawałem jak próbowałem

--- End quote ---

prościej:

steal działa ale się nie opłaca. w NCR jak kogoś okradniesz to dostajesz -700 do rep. więc pomyśl.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version